-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
RangerFox
veterán
válasz
MasterMark #50698 üzenetére
Nem is a TESCO-s zöld táskára gondoltam, de én a közelben lakó ismerősömhöz elvittem az SS gépemet a gyári fura anyagú fóliaszerű valamibe csomagolva egy szatyorban, és láss csodát, nem sérült meg, nem lett semmi baja. Ha ilyen nagyobb utazásra, vagy nyaralásra akarja vinni, akkor természetesen vegyen egy hordtáskát, de ha csak a "szomszédba", akkor szerintem nem éri meg a hordtáska az árát.
-
Sly189
senior tag
Bluray-t illetve 3D Bluray lemezeket milyen minőségben játszik le, felér egy asztali Bluray lejátszóval? Vagy esetleg jobb?
Valaki tapasztalat?
-
ldave
félisten
Szégyellem, de meg fogom venni a Lightning Returns, pedig még az XIII-2 -t se toltam végig.
-
tackyka
csendes tag
Senki nem tudja?
-
Bogyi007
veterán
válasz
spawn21 #50684 üzenetére
Neked azért volt a másik profilodon is Prémium mivel a két profil ugyanazon a gépen van így a másik is haszonélvezője.
A kollega ellenben ha jól értelmezem vett egy használt Bf3 prémium kiadást amiben vélhetően a prémium előfizetés nem a lemezen van rajta hanem mellékelve lehetett egy kód amit az előző tulaj vélhetően felhasznált.
Ő most 3 dolgot tehet. Megnézi hátha nincs felhasználva a kód és beírja aztán hátha mázlija lesz.
2. Psn Storeban kikeresi a Bf3 online passt ami ingyenes és így 7-8 online pályán tud multizni.
3. Szintén Storeban vesz Prémium előfizetést s akkor az összes multis pályán harcolhat...
Vagy nem tölt le semmit sem sehonnan de akkor meg csak single kampányt tud játszani.
Én az egyes és kettes pontot mindenképpen megtenném - ezek semmibe sem kerülnek, s az alap multis pályák sem rosszak.
-
spawn21
veterán
válasz
d.véderjoe #50680 üzenetére
Ön nem biztos.
Mert az gépemen kettő account van. Egy angol,és egy magyar.
Az angolra vettem a bf3-at , prémiumot (nem digitális) , majd kb 50. Szintre jutottam.
Ezután csináltam egymást magyart, és elkezdtem másokkal ,a psn-es játékokkal játszani. Majd több hónap utãn beraktam a lemezt, semmilyen kód, és azonnal prémiummal kezdtem. Csak 1-es szinttől. -
Joseppe210
tag
válasz
tuki2200 #50682 üzenetére
Nem szeretném. Igaz csak 3 játékom van de azért megszenvedtem
Amúgy van ps+ tagságom úgyhogy van bőven letöltve.Arra gondoltam, hogy superslim 12 gb osat veszek és teszek bele itthon van 250 hdd. így a legolcsóbb megoldás. Sokan szidják a superslimet, hogy akad amit nem nagyon hinnék, meg hogy low budget. Viszont mellette szól hogy uj technika +kicsi fogyasztás. És gondolom hangja se nagyon van. Eddig egy 60as fat-om volt de elhalt.
-
tuki2200
senior tag
válasz
Joseppe210 #50681 üzenetére
Ha majd fel szeretned torni slim, ha nem, super slim
-
Joseppe210
tag
Szevasztok. Ti mit ajánlotok ps3 slim vagy superslim?
-
tackyka
csendes tag
Hy.az új hdd- nak milyen formátunban kell hogy legyen fat32 vagy ntfs?
-
Bogyi007
veterán
válasz
d.véderjoe #50671 üzenetére
Maga az online pass ingyenes, de azt a Psn Storeban le kell töltened.
Ettől tudsz majd multiban játszani, de a Prémiumot akkor is külön meg kell venned fizetősen....
-
tuki2200
senior tag
Elmeletileg, januar 26..
-
james001
veterán
Jövő héten jön már a Plus-os frissítés ugye? A Metro-ra nagyon ráizgultam már
-
törölt tag
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne hogy PS3 headsetet lehet e használni mondjuk PC-hez?
-
erik0306
tag
Sziasztok!
Kolnzol vásárlás előtt állok, és a kérdésem az lenne (ami lehet hogy nagyon amatőr, előre elnézést) hogy lehet-e a PS3-hoz kábellel vagy Bluetoot-tal billentyűzetet + egeret csatlakoztatni? Ezen kívül pedig még hogy a PS Network fizetős-e (mint a konkurens gyártónál a live)köszönöm
Szép estét! -
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #50639 üzenetére
Samsung UE55ES6100WXXH
-
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi #50650 üzenetére
Na, most már tényleg elegem van.
Mostanáig tartott a PSN Plus-ról a U3 összes elemének (4) letöltése és telepítése, és csak Multiplayer indítható, amivel nem is akarok játszani. Kimondottan a Single érdekelt, és az is van feltüntetve a PSN Plus-ban, Tudja vki mi a fenéért van ez így?
-
Nayrobi
őstag
Ps3 slimhez létezik valamilyen utazótáska? Jönne velem a héten kb 200 km-et kocsival meg békávéval és nem szeretném, hogy bármi baja essen.
-
dani3l
őstag
válasz
tpeter77 #50655 üzenetére
Google 2. talalat. (Letöltöttem, hasznalhato, de azt nem tudom, mennyire aktualis.)
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
PDF formátumban letölthető a PS3 magyarnyelvű kézikönyve?
itt van egy link az 1. hsz-ban, konkrétan ez:
" PS3 hivatalos felhasználói útmutató magyarul (2.50-hez) "de ez csak online böngészhető
-
törölt tag
Most meg elszállt az élet jelző csík full fekete, nem tudom hogy állok
-
dilipok
veterán
válasz
szasanyi #50644 üzenetére
mit toltottel akkor le? Ugy emlekszem kell minimum a free to play resz (ez a multi asszem), a single player experience es a 2d movie pack. Ez a minimum. Ez olyan 29-30 giga korul van. Ennel kevesebbel nem fogsz tudni jatszani. Azert van ilyen "hulyen" megcsinalva, mert ha nem bontjak szet, akkor meg mindenki tolthetne a ~45 gigat, aztan akkor meg az lenne a baj
-
szasanyi
félisten
válasz
eddie17 #50641 üzenetére
& dilipok: nem, de miért kéne letöltenem azt ami nem kell?
És különben is csak a Single Player mód van feltüntetve amihez (meg nekem sem) nem kell pölö a Mulriplayer. Értem, hogy ez lehet a hiba, de nem értem mi a fenéért ilyen hülyén csinálták meg? Ja, és mindemelett súlyosbító, hogy a PS3 azt jelzi letöltötte (immáron 2x) és 2. alkalommal fel is telepítette!
-
szasanyi
félisten
Tegnap a UK acc-tal igénybe vettem a PSN Plus 14 napos free lehetőséget (most először). A gondom az, hogy hiába töltöttem le a Uncharted3-at nem jelenik meg. Pedig baromi sokáig töltötte, és utána a beállításnak megfelelően ki is kapcsolt a gép. Mi e fene ez, találkozott vki ilyennel?
-
törölt tag
Last of Us-ban szépen csendben kipucoltam a Financial districtet, erre elkezdenek respawnolni az ellenfele, ez mi??? Előbb öltem meg egyet hátulról, erre mennék vissza oda ahol 2 másodperce bujkáltam előle és ott áll egy új arc :S
-
Tigi
őstag
válasz
MasterMark #50631 üzenetére
Én nem veszek észre minőségromlást ha a gyerek TV-jére van kötve (jelenleg az XBOX) a gép a legolcsóbb 10 méteres HDMI kábellal.
-
tpeter77
addikt
válasz
MasterMark #50634 üzenetére
köszönöm szépen.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark #50627 üzenetére
Elsősorban ahogy mondtam, a 2 játékos játékok miatt akarok, persze érdekelnek az exkluzívok is, de annyira nem hogy az döntsön, pl a forza nekem sokkal szimpatikusabb, de a HALO csak kíváncsiságból, mert nem tudok játszani FPS-el konzolon, itt van egy félig meddig GAMER gép is, tehát csak VGA kell
Az első szándékom úgy volt hogy veszek egy VGA-t és összekötöm a tv-vel a gépet, (instant box), egyrészt elég nagy VGA kellene hogy kompromisszum nélkül játsszak, akkor kellene 2 vezeték nélküli kontoller, jó minőségű 10m HDMI, és ugye kiestek a 2 játékos játékok, és most úgy áll a helyzet hogy most boxot, és 1-2 hónap múlva VGA-t veszek, tehát kielégítem az összes igényem
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Brian_GT #50625 üzenetére
Dehogy akartam vitát kirobbantani, csak vicceltem, és igen azért kérdeztem meg mert tudom hogy nagyon sok kollégának van itt 2 konzolja, és nekik/tek van összehasonlítási alapja, mert nekem nincs és valszeg nem is tudom egymás mellett kipróbálni, és amúgy szerintem azt veszem amelyiket olcsóbban megkapom itt, bár eléggé el vannak szállva az árakkal
-
Brian_GT
őstag
válasz
bandi0000 #50624 üzenetére
Nem tudsz vitát kirobbantani, mert egyrészt ha már itt kérdezel tőlünk akkor nyilván tisztában vagy vele, hogy itt kapsz választ ergó értünk hozzá, másrészt rengeteg embernek a topicban van mindkét konzolból és köszönik nagyon jól megférnek egymás mellett.
Nem tudom mire számítottál, CoD vs. BF csatára?? Nem gyerekek vagyunk.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
MasterMark #50622 üzenetére
Jól van már
Hiszek én, csak közbe benéztem ide is mert elfelejtettem megkérdezni a felbontást, meg akkor már a grafikát is hátha kirobbantok valami vitát -
Brian_GT
őstag
válasz
bandi0000 #50621 üzenetére
Nincs 1080p-s játék, ha van is irtó ritka... next-gen adja a natív full hd-t.
XBox360 és PS3 megjelenésekkor örültünk ha megláttunk egy 720p képet, ergó a hardver sincs benne felkészítve annyira a full hd-s tartalmakra, nézd csak meg a legvégén kiadott címeket...már úgy kell vízzel locsolni a gépet fel ne gyulladjonAmi meg a box jobb grafikáját jelenti, nos alap esetben elmondható hogy van alapja, mert boxra kicsit jobb volt a fejlesztőknek dolgozni, ps3 architektúrája stb elég nagy fejtörést okozott a cégeknek....de ezt kompenzálja a sony a rengeteg exkluzív címmel, így sohasem ez szokott az emberek eldöntendő pontja lenni, hogy úúú a box szebb, hanem hogy mivel akarsz játszani rajta.
-
bandi0000
nagyúr
hali
Kérdés, hogy a játékok valós 1080p-ben jönnek? Vagy mint a box esetében felskálázódnak?
Illetve sokszor hallom hogy a box-nak szebb a grafikája, ez miben minősülne meg vagy igaz ez?
-
Balinov
titán
válasz
tpeter77 #50616 üzenetére
Hali,
manual-t innet tudsz szedni, bar nem latok magyart.
Nekem egy mezitlabas BT-os Logik kis billentyuzet van rakotve USB-n a sajat USB-s BT vevojevel, mukodik rendben, fasza meg minden (igaz, eger trackball/touchpad nincs benne).
YT kliens van ra, szoval azt nem kell a bongeszon szenvedni, SmartTV YT kliensehez tudom hasonlitani, attol egy kicsit jobb, gordulekenyebb, szoval teljesen hasznalhato. Bongeszni megprobaltam 1 hete az XMB beepitett bongeszojevel, hat egy index.hu kezdooldal orokkevalosag (120/20-as kabelnet, vezetekkel rakotve a PS3-ra). En azzal nem szenvednek.
udv
B -
törölt tag
válasz
tpeter77 #50616 üzenetére
Az a böngésző sokra nem jó, nekem Google keresés is le tudta fagyasztani a gépet.
Ugy tudom nem fogadja be csak ugy a bill-t egeret, de lehet ez csak játékokra érvényes.
Használt játékokat játékaim.hu-ról vagy innen hardveraprorol szokták ajánlani, de több konzolbolt is árul használt szoftvereket ezek elvileg le vannak tesztelve meg minden. -
dunc
nagyúr
Jött egy 1.3(GT6) as frissítés,de folyton javítani akarja a rendszert, nem települ fel!!!
-
tpeter77
addikt
válasz
Brian_GT #50610 üzenetére
szia
Tegnap vettünk használtan a sógrom szülinapjára egy PS3-at.
Nagyon örült neki.
Eddig annyit csináltunk hogy hagyományos tv kimenetre állítottuk.Használatija nincs, kérhetnék egy linket hozzá?
Sajnos konzolt eddig csak bevásárlóközpontban láttam, nem ismerem őket...usb 2.0 billentyűzetet és egeret rá lehet kötni, tudja majd kezelni?
Mert akkor netezhetne erről is, van wifije.
Csak arcköny, fórum, youtube videókat néz javarészt.Azon kívül autós játékot vennénk neki használt is jó
Colin Dirt 3, NFU speed Run - ezekre vágyik.
Ezt hol keressem?köszi
-
Sly189
senior tag
Sziasztok, most készülök venni PS3-at innen: LINK
ugye innen érdemes?
GTA V miatt szeretném megvásárolni, valamint Bluray lemezek lejátszására.
Kérdésem az lenne, hogy játszik e 3D Bluray-t? Olvastam hogy valamilyen frissítéstől képes rá, ez igaz?
És hogy ha bluray-t játszik, akkor a kimeneti jel 1080p 24 -es lesz?
Esetleg ötlet hogy honnan vegyek-rendeljek PS3-at? Miskolci vagyok.
-
eddie17
addikt
Nagyon ráálltatok a LoU spoilerezésre. Elég már!
-
Brian_GT
őstag
válasz
tpeter77 #50605 üzenetére
Olyan nincs, hogy hdd nélküli gép, nah jó van de nem így szokás említeni. max 12G a legkisebb méretű verzió, de abban is van háttértár flash formájában.
Ha konkrétan arra gondolsz, hogy 0 háttértárral akarod használni a gépet azt már hogy? Pendrive ilyesmi nem játszik max mentésekhez stb lementeni vagy kép,zene stb... mindenképp kell vmi amire a gép dolgozik... és BELSŐLEG kell...semmi külső meghajtó...rendszernek az nem jó. -
mrhitoshi
veterán
-
tpeter77
addikt
sziasztok,
Zöldfülűként kérdezném, hogy vinyó nélküli PS3 alapgépen fut-e a Colin Dirt 2 és Dirt 3 ?
Esetleg kell hozzá egy külső 16GB pendrive?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Spórolós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest