- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Amazon Kindle
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Canon EOS DSLR topic
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
dilipok
veterán
válasz
Sly189 #50808 üzenetére
most neztem mit irtam. Tehat, amit valojaban akartam, az az, hogy a legtobb mai keszulekben van elektronika, ami csak bizonyos aramerrosegen engedi az eszkozt toltest felvenni. Ertsd, az 500mA akksit toltheted nagyobb aramerossegu toltovel, de az akkor is csak 500mA-t fog felvenni. Abban viszont sajna nem vagyok biztos, hogy a kontrollerrel mi a helyzet. Az erzesem az, hogy van benne ilyen, de biztosra nem tudom.
-
dilipok
veterán
válasz
Sly189 #50804 üzenetére
miert, te mennyit latsz az 500mA vs 1000mA osszefuggesbol?
Van mas is, mint az, hogy az egyik ketszerese a masiknak? (amugy elvileg a keszulekek csak elore meghatarozott aramerossegen toletelenek, de en azert maradok a biztosnal, es gepbe toltve toltom maximum, ha nem konzolrol)
-
Tegla80
addikt
válasz
Sly189 #50798 üzenetére
Szia
hdmi bemenetet atnevezted?
source majd bemenetre mesz azon tools es elnevezes.( jatekra rakd )
Jah, plusz arra dugd amire a hdmi-dvi van irva.
(azon megy csak az anyneth+CEC vezerles.Asszem az "F" serian a 4es bemenet az,de ez nem 100%. Plus PS menuben is be kell kapcsolni,de utana megy klafan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Switch OLED készlet 512es SD kártyával eladó
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged