- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- AI-ra, játékra, mindenre kiváló lehet a Gigabyte új PC-je
- Hamarosan kapható a Razer új, kábelmentes töltéssel kecsegtető egérpadja
-
PROHARDVER!
PlayStation 3 összefoglaló.
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL:
Új hozzászólás Aktív témák
-
moltam88
tag
válasz
dhcodoki #18144 üzenetére
Ahogy már írták Little Big Planet GOTY Edition nagyon jó co-op-ban, mi is elvagyunk vele a családdal nyár óta (kisebb kihagyásokkal, azért nem folyamatosan azt toljuk
). A Lego Harry Potter year 1-4 is jó kis szórakozás co-op-ban, van hozzá demo is, szóval ki lehet nyugodtan próbálni. Esetleg ha már szóba jön olyan játék amibe verekedni, vagy lövöldözni kell, akkor szerintem két letölthető játékot érdemes kipróbálni (igaz ezek ugye rövidebbek is, de 10-12 fontért jó pár óra kellemes szórakozást nyújtanak):
- Lara Croft and the Guardian of Light: ezt a gamespot-os kóddal tegnap vettem meg, és ma fejeztük be hugommal bő 6 óra alatt, de még single-be biztos végigmegyek rajta, meg később még tuti toljuk co-opba.
- Castle Crasers: igaz ez még EU-ba nem jelent meg, de remélhetőleg 1-2 héten belül tényleg megfog. Xbox-on toltam vele először, nagyon jó kis oldalnézetes játék. Amint ki jön toljuk ezt is ezerrel
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 64 + 512GB (kiegészítőkkel)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- PS5 PlayStation 5 lemezes PS5 játékok eladóak
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest