Hirdetés
- Mini-ITX
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Léghűtés topik
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- IDC: 2025-ben a Huawei megnyerte Kínát, az Apple a világot
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mesterséges intelligencia topik
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- iPhone topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- 4K PS5 Szimulátor Szett
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Új 2K Gamer PC Ryzen 7 8700F/RTX 3080 10Gb/16 - 32Gb DDR5/1Tb NV3 NVME SSD/2-5Év gari
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i7-12850HX 16C / 32-64GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU
- Shelly Plus Plug S okos konnektorok eladóak (8 darab)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest