Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csana
senior tag
Korábban feldobtam a témát egy hibával kapcs, konkrétabban arról hogy másnál is csinál-e ilyen beakadásokat a kamera. Nem arra gondolok hogy kevés lenne az fps, és amiatt döcög, vagy az egér van lehúzva lassúra, hanem hogy mikor körbetekintek, 1-1 ponton "fennakad" a kamera nézet, és nyögvenyelősen akar továbbmenni. Ezalatt a karaktert természetesen lehet irányítani bármerre, csak a "kamera figyel egy égtáj felé".
Bocsi a hosszú felvezetőt. Lényeg a lényeg, hogy olvastam egy fórumon, hogy ez a dolog nem függ össze az egérrel (kontrolerrel), hanem inkább a gyors videókártya a ludas. Szóval magas fps (fps>35) értékek zavarják össze a dolgokat, és hogy ezt ki lehet küszöbölni azzal, hogy fix 30 körülire lövi be az ember. Volt egy oldal amin leírták ennek egyik formáját (meg progi is volt mellé), de arra gondoltam hátha létezik egyszerűbb megoldása ennek a dolognak. A progit itt találtam.. Szóval ha netán létezik egyszerűbb módszer az ilyen fps fixálásra meg tudnátok osztani velem?
thx!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte Radeon RX 9700 XT Gaming OC ICE 16GB
- MacBook Air M2 Silver 8GB RAM 256 GB SSD
- Huawei MateView GT Standard Edition - ívelt monitor - HIBÁTLAN!
- KTC M27P20 Pro 27 Mini-LED 4K 160Hz Valódi HDR1000, megkímélt állapot
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Fehér Titán - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártyafüggetlen, 100% Aksi
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest