- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azóta meg tudtam csinálni, de csak hammerfist-tel. Tök mindegy, szarrá fejlesztettem magam, a küldetés végére mégis összegyűlt ugyanannyi pontom. Kövezzetek meg, de a Spiderman 3-at jobb' szerettem. Szeretem a képregény világát, az újdonság varázsával hatott a sandbox megvalósítás, elképesztő pofás volt a grafika, a Prototype-ban még a HDR nyomait sem vélem felfedezni, míg a 2007-es S3-ban csillogott-villogott minden a napfényben. Ha egy kicsit rágyúrtak volna a természeti hatások megjelenítésére, sokkal nagyobb lenne a kontraszt a pokollá változott NY és a játék eleje közti miliőt tekintve.
Ez a játék a hozzám hasonló mizantróp seggfejeknek igazi kánaán. Egy átmelózott nap után a monitor előtt az ember kiélheti legtitkosabb destruktív vágyait. Eleinte próbáltam megóvni a civileket, aztán beláttam: egy félisten miért törődne halandókkal?
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Hobby elektronika
- Elektromos autók - motorok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Foxpost károsultak - 2026
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Akyga Mid PC /i3-10100F/16GB/240GB SSD/WIN11/Számlával!
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.