Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azóta meg tudtam csinálni, de csak hammerfist-tel. Tök mindegy, szarrá fejlesztettem magam, a küldetés végére mégis összegyűlt ugyanannyi pontom. Kövezzetek meg, de a Spiderman 3-at jobb' szerettem. Szeretem a képregény világát, az újdonság varázsával hatott a sandbox megvalósítás, elképesztő pofás volt a grafika, a Prototype-ban még a HDR nyomait sem vélem felfedezni, míg a 2007-es S3-ban csillogott-villogott minden a napfényben. Ha egy kicsit rágyúrtak volna a természeti hatások megjelenítésére, sokkal nagyobb lenne a kontraszt a pokollá változott NY és a játék eleje közti miliőt tekintve.
Ez a játék a hozzám hasonló mizantróp seggfejeknek igazi kánaán. Egy átmelózott nap után a monitor előtt az ember kiélheti legtitkosabb destruktív vágyait. Eleinte próbáltam megóvni a civileket, aztán beláttam: egy félisten miért törődne halandókkal?
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Háztartási gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPad 2 (Wi-Fi + 3G) 9.7" - 64GB - RITKASÁG - GYŰJTŐI ÁLLAPOTBAN :)
- Gigabyte GeForce RTX 4080 Super 16GB Gaming OC eladó SOK-SOK GARIVAL
- MSI GeForce RTX 4090 24GB Gaming Trio eladó
- Macbook Air M1 magyar kiosztás
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 /Ryzen 7 PRO 4750U/16GB/512 SSD/FHD/IPS
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.