Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Kipróbáltam. Egy pöttyet azért butább a motor, mint az első rész dx10-es változata, cserébe viszont elképesztő jól fut. 70-100 fps élsimítással meg minden szirszarral.
-
Silenzio
addikt
válasz
--Disztroj--
üzenetére
Hogy mi a kevés? A cache meg az alap fsb. Egy alapvetően alsó kategóriás procival nem fogod megverni a gyorsabbakat, akármennyire tuningolod. Persze ez játékfüggő is. Nekem most alap órajelen nem megy 30 fps alá 1440x900-ban, szintén 4850-nel. Minden csutkán, AA, Win 7, 9.6 driver. Cserélj drivert is!
-
Silenzio
addikt
válasz
Taifa Díaz
üzenetére
Azóta meg tudtam csinálni, de csak hammerfist-tel. Tök mindegy, szarrá fejlesztettem magam, a küldetés végére mégis összegyűlt ugyanannyi pontom. Kövezzetek meg, de a Spiderman 3-at jobb' szerettem. Szeretem a képregény világát, az újdonság varázsával hatott a sandbox megvalósítás, elképesztő pofás volt a grafika, a Prototype-ban még a HDR nyomait sem vélem felfedezni, míg a 2007-es S3-ban csillogott-villogott minden a napfényben. Ha egy kicsit rágyúrtak volna a természeti hatások megjelenítésére, sokkal nagyobb lenne a kontraszt a pokollá változott NY és a játék eleje közti miliőt tekintve.
Ez a játék a hozzám hasonló mizantróp seggfejeknek igazi kánaán. Egy átmelózott nap után a monitor előtt az ember kiélheti legtitkosabb destruktív vágyait. Eleinte próbáltam megóvni a civileket, aztán beláttam: egy félisten miért törődne halandókkal?
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna. -
Silenzio
addikt
Van egy küldetés, hogy mintákat kell gyűjteni fertőzött víztornyokból. Már a 2.-nál nyakamon a hadsereg, széjjellövik helyettem, mielőtt a víztornyok közelébe érnék már 4-5 szörny jön, csapkodok össze vissza, mielőtt el tudnám pusztítani, az a buzi torony meg megheccselődik én meg gyűjtök 0 mintát. Mi a redvás pudvás lószart csinálok rosszul? Eddig sétagalopp volt a cucc, ezt meg most nem tudom megcsinálni. Emellé adódik még, hogy sokkal többet vártam a játéktól, eléggé csalódott vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- Villanyszerelés
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- Házimozi belépő szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4380, 100% Akksi
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak egy a baj ezzel: a túl nagy szabadság és a Superman-fíling miatt kihívás híján a játék csenben unalomba fullad. A kevesebb több lett volna.