- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Asztrofotózás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- SSD kibeszélő
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
tothjozsef #22 üzenetére
Teljesen megdöbbentő. A többi féléves mi készül hogy? Ha a beadandó cuccaimra gondolsz, akkor meg kell hogy nyugtassalak, nem, azokat magam irom, mert ahhoz értek. Örülök, hogy mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen magas egy ősrégi, seholse használt nyelv oktatási szintje egy tanárképző főiskolán. Bizonyára ha programozó szerettem volna lenni, akkor nem tanárnak készülök. De nekem ez a szint bőven elég, szóval ha valaki tud segíteni, akkor tegye, ha nem és mindenáron meg akarja mutatni, mennyire magasan az előbb említett szint felett van, akkor menjünk át a pont ilyen célokra indított flame topikba. Köszönöm.
-
netchan
tag
Semmivel nem jutsz elorebb, ha bemasolom a kodot, mert fogalmad sem lesz rola mit csinal. Ket variacio van: vagy atnezed az elozo hozzaszolasomban szereplo anyagokat, ott valamelyik peldaban benne van, magyarazattak, vagy:
1. www.google.com
2. beirod: ''towers of hanoi'' +prolog +tutorial
3. kivalasztod a neked tetszot
Egyebkent nem csesztetesnek szantam (a zarojeles reszt leszamitva), csak leesett az allam, hogy ez a szint valahol.
netchan -
szepi79
őstag
Köszi szépen a hasznos segítségedet. Elég baj az nekem, hogy ezzel a szarral kell szórakoznom, nem hiányzik még az is, hogy egy ilyen okostojás is nekiálljon csesztetni. Ha olyan frankón vágod, hogy 2 ''klózból'' meg tudod oldani, akkor már igazán nem lehet gond azt a pár sort beírni, nem?
-
-
netchan
tag
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Na, ez viszont eros. A BME jegyzetboltban van-volt egy konyv a Prologrol. Nem tudom most hogy hivhatjak a targyat amihez kapcsolodik, de elvileg Hanák Péter neve alatt fut. Rovid, ertheto, olcso, erdemes begyujteni.
Eloadasrol keszult jegyzeteket, peldakat innen lehet lehuzni: [L]http://info.sch.bme.hu/infosite.php?felevid=felev4&targyid=deklapo[/L]
netchan -
tusi74
őstag
Ezer köszönet, majd holnap átolvasom.
Sajnos nekem nem választott tárgyam, hanem az ELTE levelezős info szakán
Prog. nyelvekből kötelező.
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Igazából az alapjait nem értem, hogyan kell nekikezdeni egy feladatnak. -
bocs
csendes tag
a Borland Turbo Prolog-jahoz (asszem 1.0) pont ez volt az egyik peldaprogram.
Keress ra, talan valakinek meg megvan.
de vigyazz!
- a peldaprogram csalas. ugyanis a megoldo algoritmust mar beleepitettek, nem a program kovetkezteti ki szabaly illesztessel. tehat ez az un ''mesterseges intelligenciarol'' nem mutat be semmit.
- szvsz a Prolog komolyabb celokra teljesen alkalmatlan nyelv, elpocsekolt ido minden perc, amit vele foglalkozol (dipim ebbol volt) -
szepi79
őstag
Abban kérném nagyon hozzáértő emberkék segitségét, hogy irjanak nekem prologban egy hanoi tornyait, vagy MenInBlack játékot (ne nagyon profit, mindenféle grafikai elem nélkül) és lehetőleg magyarázza is el, mert nagyon láma vagyok prologból.
Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Ninebot e2 plus garanciával
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 Overclocked Triple Fan - Új, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest