- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
tothjozsef #22 üzenetére
Teljesen megdöbbentő. A többi féléves mi készül hogy? Ha a beadandó cuccaimra gondolsz, akkor meg kell hogy nyugtassalak, nem, azokat magam irom, mert ahhoz értek. Örülök, hogy mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen magas egy ősrégi, seholse használt nyelv oktatási szintje egy tanárképző főiskolán. Bizonyára ha programozó szerettem volna lenni, akkor nem tanárnak készülök. De nekem ez a szint bőven elég, szóval ha valaki tud segíteni, akkor tegye, ha nem és mindenáron meg akarja mutatni, mennyire magasan az előbb említett szint felett van, akkor menjünk át a pont ilyen célokra indított flame topikba. Köszönöm.
-
netchan
tag
Semmivel nem jutsz elorebb, ha bemasolom a kodot, mert fogalmad sem lesz rola mit csinal. Ket variacio van: vagy atnezed az elozo hozzaszolasomban szereplo anyagokat, ott valamelyik peldaban benne van, magyarazattak, vagy:
1. www.google.com
2. beirod: ''towers of hanoi'' +prolog +tutorial
3. kivalasztod a neked tetszot
Egyebkent nem csesztetesnek szantam (a zarojeles reszt leszamitva), csak leesett az allam, hogy ez a szint valahol.
netchan -
szepi79
őstag
Köszi szépen a hasznos segítségedet. Elég baj az nekem, hogy ezzel a szarral kell szórakoznom, nem hiányzik még az is, hogy egy ilyen okostojás is nekiálljon csesztetni. Ha olyan frankón vágod, hogy 2 ''klózból'' meg tudod oldani, akkor már igazán nem lehet gond azt a pár sort beírni, nem?
-
-
netchan
tag
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Na, ez viszont eros. A BME jegyzetboltban van-volt egy konyv a Prologrol. Nem tudom most hogy hivhatjak a targyat amihez kapcsolodik, de elvileg Hanák Péter neve alatt fut. Rovid, ertheto, olcso, erdemes begyujteni.
Eloadasrol keszult jegyzeteket, peldakat innen lehet lehuzni: [L]http://info.sch.bme.hu/infosite.php?felevid=felev4&targyid=deklapo[/L]
netchan -
tusi74
őstag
Ezer köszönet, majd holnap átolvasom.
Sajnos nekem nem választott tárgyam, hanem az ELTE levelezős info szakán
Prog. nyelvekből kötelező.
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Igazából az alapjait nem értem, hogyan kell nekikezdeni egy feladatnak. -
bocs
csendes tag
a Borland Turbo Prolog-jahoz (asszem 1.0) pont ez volt az egyik peldaprogram.
Keress ra, talan valakinek meg megvan.
de vigyazz!
- a peldaprogram csalas. ugyanis a megoldo algoritmust mar beleepitettek, nem a program kovetkezteti ki szabaly illesztessel. tehat ez az un ''mesterseges intelligenciarol'' nem mutat be semmit.
- szvsz a Prolog komolyabb celokra teljesen alkalmatlan nyelv, elpocsekolt ido minden perc, amit vele foglalkozol (dipim ebbol volt) -
szepi79
őstag
Abban kérném nagyon hozzáértő emberkék segitségét, hogy irjanak nekem prologban egy hanoi tornyait, vagy MenInBlack játékot (ne nagyon profit, mindenféle grafikai elem nélkül) és lehetőleg magyarázza is el, mert nagyon láma vagyok prologból.
Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest