- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hővezető paszták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Aktív témák
-
szepi79
őstag
válasz
tothjozsef #22 üzenetére
Teljesen megdöbbentő. A többi féléves mi készül hogy? Ha a beadandó cuccaimra gondolsz, akkor meg kell hogy nyugtassalak, nem, azokat magam irom, mert ahhoz értek. Örülök, hogy mindenkit az foglalkoztat, hogy milyen magas egy ősrégi, seholse használt nyelv oktatási szintje egy tanárképző főiskolán. Bizonyára ha programozó szerettem volna lenni, akkor nem tanárnak készülök. De nekem ez a szint bőven elég, szóval ha valaki tud segíteni, akkor tegye, ha nem és mindenáron meg akarja mutatni, mennyire magasan az előbb említett szint felett van, akkor menjünk át a pont ilyen célokra indított flame topikba. Köszönöm.
-
netchan
tag
Semmivel nem jutsz elorebb, ha bemasolom a kodot, mert fogalmad sem lesz rola mit csinal. Ket variacio van: vagy atnezed az elozo hozzaszolasomban szereplo anyagokat, ott valamelyik peldaban benne van, magyarazattak, vagy:
1. www.google.com
2. beirod: ''towers of hanoi'' +prolog +tutorial
3. kivalasztod a neked tetszot
Egyebkent nem csesztetesnek szantam (a zarojeles reszt leszamitva), csak leesett az allam, hogy ez a szint valahol.
netchan -
szepi79
őstag
Köszi szépen a hasznos segítségedet. Elég baj az nekem, hogy ezzel a szarral kell szórakoznom, nem hiányzik még az is, hogy egy ilyen okostojás is nekiálljon csesztetni. Ha olyan frankón vágod, hogy 2 ''klózból'' meg tudod oldani, akkor már igazán nem lehet gond azt a pár sort beírni, nem?
-
-
netchan
tag
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Na, ez viszont eros. A BME jegyzetboltban van-volt egy konyv a Prologrol. Nem tudom most hogy hivhatjak a targyat amihez kapcsolodik, de elvileg Hanák Péter neve alatt fut. Rovid, ertheto, olcso, erdemes begyujteni.
Eloadasrol keszult jegyzeteket, peldakat innen lehet lehuzni: [L]http://info.sch.bme.hu/infosite.php?felevid=felev4&targyid=deklapo[/L]
netchan -
tusi74
őstag
Ezer köszönet, majd holnap átolvasom.
Sajnos nekem nem választott tárgyam, hanem az ELTE levelezős info szakán
Prog. nyelvekből kötelező.
1 előadás volt róla, 1 gyakorlat, és elvárják, hogy adatbázist kezeljél Prologban.
Igazából az alapjait nem értem, hogyan kell nekikezdeni egy feladatnak. -
bocs
csendes tag
a Borland Turbo Prolog-jahoz (asszem 1.0) pont ez volt az egyik peldaprogram.
Keress ra, talan valakinek meg megvan.
de vigyazz!
- a peldaprogram csalas. ugyanis a megoldo algoritmust mar beleepitettek, nem a program kovetkezteti ki szabaly illesztessel. tehat ez az un ''mesterseges intelligenciarol'' nem mutat be semmit.
- szvsz a Prolog komolyabb celokra teljesen alkalmatlan nyelv, elpocsekolt ido minden perc, amit vele foglalkozol (dipim ebbol volt) -
szepi79
őstag
Abban kérném nagyon hozzáértő emberkék segitségét, hogy irjanak nekem prologban egy hanoi tornyait, vagy MenInBlack játékot (ne nagyon profit, mindenféle grafikai elem nélkül) és lehetőleg magyarázza is el, mert nagyon láma vagyok prologból.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Trollok komolyan
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Horgász topik
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged