Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.:InnoMan:.
senior tag
''Mindannyian szeretünk moziba járni, mert az ámulatba ejtõ látvány szinte beleszögez a székbe, nem is beszélve a térhangzásról. Az utóbbi idõben egyre jobban terjednek a házimozik, de valahogy a tévék képátlója nem igazán tudja áttörni a 120cm-es határt és ekkor már milliós készülékekrõl van szó. Ennyi pénzünk pedig nincs, holott ez még sehol nincs egy mozihoz képest. Mit lehetne tenni?''
Ime itt a megoldás:
Bővebben: link
Keresgéltem a neten és ime találtam egy jó kis házi projectet a projector-ról!
Nagyon cooooooooool lenne mondjuk ilyen nagy képen horrorfilmet nézni mondjuk,
mert nekem elsősorban erre kellene és nincs pénzem fél millákat kiadni márkás kivetitőkre nekem csak marad ez a project!Sztem sokan vannak igy ezzel!
Elvileg egyszerű nem kell hozzá más mint egy lcd+írásvetítő
Tudom van már hasonló témájú topic,de ezt külön ennek a projectnek nyitottam erre érdemes ''ránézni'' nem ugy mint a különböző céges mittudoménhogynaösszerakjákolcsóért projectet!
Ha másoknak sikerült ráadásul magyarok
!!!
Észrevételek,vélemények jöhetnek 1000-rel!
Honnan szerezzek olyan lcd panelt amit ebben a projecetben használnak?
(Ebay pls kizárva Magyarország területéről kellene olcsóért)
Üdv
InnoMan
U.I: Sok sikert azoknak akik ebbe beruháznak mert sztem nem fognak csalódni!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akkumulátor
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
mert nekem elsősorban erre kellene és nincs pénzem fél millákat kiadni márkás kivetitőkre nekem csak marad ez a project!Sztem sokan vannak igy ezzel!