Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .:InnoMan:.

senior tag

''Mindannyian szeretünk moziba járni, mert az ámulatba ejtõ látvány szinte beleszögez a székbe, nem is beszélve a térhangzásról. Az utóbbi idõben egyre jobban terjednek a házimozik, de valahogy a tévék képátlója nem igazán tudja áttörni a 120cm-es határt és ekkor már milliós készülékekrõl van szó. Ennyi pénzünk pedig nincs, holott ez még sehol nincs egy mozihoz képest. Mit lehetne tenni?''

Ime itt a megoldás:
    Bővebben: link

Keresgéltem a neten és ime találtam egy jó kis házi projectet a projector-ról!
    Nagyon cooooooooool lenne mondjuk ilyen nagy képen horrorfilmet nézni mondjuk, :) mert nekem elsősorban erre kellene és nincs pénzem fél millákat kiadni márkás kivetitőkre nekem csak marad ez a project!Sztem sokan vannak igy ezzel!
    Elvileg egyszerű nem kell hozzá más mint egy lcd+írásvetítő
    Tudom van már hasonló témájú topic,de ezt külön ennek a projectnek nyitottam erre érdemes ''ránézni'' nem ugy mint a különböző céges mittudoménhogynaösszerakjákolcsóért projectet! :) Ha másoknak sikerült ráadásul magyarok :) !!!

Észrevételek,vélemények jöhetnek 1000-rel! :D

Honnan szerezzek olyan lcd panelt amit ebben a projecetben használnak?
    (Ebay pls kizárva Magyarország területéről kellene olcsóért)

Üdv
    InnoMan

U.I: Sok sikert azoknak akik ebbe beruháznak mert sztem nem fognak csalódni!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák