Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wassermann
addikt
válasz
.:InnoMan:.
üzenetére
''640*480-as felbontás''
Az alapvető probléma ezzel csak az, hogy az amerikai NTSC szabványú TV-sugárzás megjelenítésére készült és emiatt az európai 768*576 (vagy ha DVD 720*576) nem fér rá, mert azokhoz 800*600-as kellene!!! -
behappy
aktív tag
válasz
üzenetére
feltétlen kérdezz rá a PKra, mielőtt megrendeled, mert utána mondhat az ember bármit!
attol függ mivel küldi. ha sima posta, akkor lehet valós a 15eur, de ha dhl, gls, stb.. akkor lehet az 50-60 is, és némely ember csak azzal hajlando küldeni.
egyébként meg oda van irva minden aukciohoz, hogy hova hajlando postázni, a normálisabbja bele is irja a szövegbe, hogy milyen országokba mennyi...
de feltétlen kérdezz rá!!! én már szivtam meg rendesen egyszer, hogy utolag kértem árat a PKra...
szerk: volt már pár ilyen topic és asszem senki nem jutott előre...
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Ha tudok majd, bár erre kevés esélyt látok, akkor többet probálok meg szerezni, mert ugy olcsobb mindig minden.
-
kíváncsi
őstag
válasz
üzenetére
Hi all!
Én ma kérdezősködtem a suliban írásvetítőről de azt mondták nincs megkérdeuzték mire kell és elmondtam majd kiröhögtek
de akor is meg fogom csinálni 
-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Igen, már elmagyaráztam barátnőmnek mit is akarok építeni, ő pedig ugy tett mintha megértené, ő is megprobál utánanézni alkatrészeknek.
Hátha a könnyűipari fősulin ilyeneket osztogatnak bagóért.
-
kíváncsi
őstag
válasz
üzenetére
ja rendelhetsz. : Alemania, Europa
Ahol az van írva : nur innerhalb Deutschland ott csak No-n belül küldenek.
Holnap kezdődik az írásvetítő keresés
Tényleg ha előbb ti találtok akkor szóljatok plz. Én is találok bármi hasznosat írok. Remélem karácsonyra elkészül mindenkinek a kis meglepetése
-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Megrendelted?
A vezérlővel nem vagyok tisztában sajnos, azt sem tudom hogy kéne kinéznie.
Írásvetítőt én pl. itthoni általános iskolában kérdezem meg, hátha hozzámvágnak egyet olcson.
-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
10-15 euro körül van a postaköltség ha jol tudom.
Nálunk küldenék el országon belül utánvéttel minimum egy ezresért. -
kíváncsi
őstag
válasz
üzenetére
bazze 20-30 k köött
akkor
akkor annak a srácnak 50$-ba volt az lcd+ vezérlő együtt?
meg hogy tudodm kipróbálni?
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Hogyne néznék utána, mikor engem is érdekel a dolog.

Holnap suli után ugyis mászkálok csajommal pesten, benézek majd néhány használt sztechboltba érdeklődni. -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Ez az hogy csak emlitették hogy pl 30 körül van trust, ami tv tuneres is, de hogy hol és merre, fogalmam sincs.

És azon a dvd-s forumon olvastam. -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
50-ért ahogy olvastam már mo.-on is lehet szerezni, és az a gond hogy az ilyen postázástol elégé félnék, nem ezer ft-os tétel, és átutazik fél europán.
-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Szerintem fasza, a felbontása nagyobb is mint kellene.
Egy ilyen jo is lenne bőven.
Ha jol látom akkor nem látom a válaszidejét, szvsz ajánlatos ha 25ms alatt van. -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
A belinkelt forumban van szó magyarországi termékekről is, tehát itthon is beszerezhetőek, csak utána kell járni, illetve használtan venni.

-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
De a notinak nem nehézkes rádobni az lcd paneljére a szgép kimenetét? Sztem erősen kellene ott forrasztgatni, kötözgetni, nem?
1000. jubileumi hozzászolásom
-
gery03
senior tag
válasz
üzenetére
Projector a neve. Érdekes. Márcsak magyarul kéne tudni.
-
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
És akkor itt a leirása annak a bizonyos tipusu lcd-nek. Bővebben: link
-
gery03
senior tag
válasz
üzenetére
Hú ezt nem tudom, de a cikkben írt róla valamit. Aha megvan. Idézem :
'' A ventillátora elég hangos, de már ki van iktatva, mert nincs rá szükség. A kéziköny átolvasása során derült ki, hogy az enyém a legkisebb tagja a típusnak, úgyhogy nincs rajta video bemenet, 'csak' VGA, az is egy trükkös Y elosztóval van megoldva gyárilag:
-vagy másodlagos monitorként használod (megfelelõ videokártya szükséges) és nincs overlay (legalábbis nálam nem sikerült összehozni)
-vagy az elsõdleges monitorral van sorba kötve - ekkor ugyanaz a kép jelenik meg a projektoron, mint a monitoron. Ez szép is lenne meg jó is, de ha ki van kapcsolva az LCD, akkor nincs kép a monitoron. Éljen az amerikai technika! Még jó, hogy kikapcsolt monitorral megy az LCD... ''
Azt veszem ki ebből, hogy húzigálni kellesz ki-be a kábelt. A másik kérdés. Hogy ér el a moncsi kébel a ''projektor''-ig? Mert nekem vagy 3 m kell legalább.
[Szerkesztve] -
Latyakos
aktív tag
válasz
üzenetére
Azt írják sima video bemenet, mint amit a tv-re dugsz a videokártyárol, azaz nem árt ha van tv-outod, bár valahogy sorba is lehet működtetni a moncsival.
-
kíváncsi
őstag
válasz
üzenetére
Nagyon tutti

de akkor ezekszerint bármilyen lcd jó neki? régi fajta notik lcd-je is? vagy az egy lcd monitor? de úgy néztem mintha gy notinak le lenne szerelve az lcd.je
-
gery03
senior tag
válasz
üzenetére
Hello!
Csak úgy kíváncsiságból. TE mire számítasz? Mennyiből fog szted kijönni az egész, ha kész lesz? -
anulu
félisten
válasz
üzenetére
ha tudsz szerezni összeraknál nekem is egyet?

sem kézügyességem, sem időm nincs sajna rá 
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- PlayStation 5
- Assetto Corsa Competizione
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Tőzsde és gazdaság
- Háztartási gépek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de akor is meg fogom csinálni 

akkor

sem kézügyességem, sem időm nincs sajna rá