Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Csak hogy ne maradjon lezáratlanul részemről sem: E2140 kiskerben 14 alatt van.
Egy 3ks léghűtés tartja 60 fok alatt 1.4Vos tuning mellett állandóan 3200on tolom.
A tiéd is megy alapfeszen 400as FSBn nagy átlagban és te is tuningolod. Tehát?
Tuningolni jó, akinek sok pénze van, vegyen drága cuccokat. Nekem nincs, ennyi.MaciG
"+100% bónuszt ad és arra rájön a +15%, akkor abból ,hogy lesz 215%"
...az eredeti összeg a 100%. +100% és +15%, tehát? Általános iskolai matek
-
Dr. Romano
veterán
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Szerintem is inkább hamarabb elavul a proci és lecseréled, minthogy tönkremenjen a (nem extrém) tuning hására

-
PepeDon
tag
válasz
msgt.fubar
üzenetére
Azt, hogy hamarabb tönkremegy nem hinném (előfordulhat, lehet 'kicsit' gyakrabban, mint lottó ötöst nyerni). Aki nem 'bevállalós', az nem csinálja. Nekem az elmúlt 5-7 évben nem volt olyan alkatrész, ami összesen 1 napnál tovább a gyári órajelén ment volna.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Magisk
- Házimozi belépő szinten
- Gitáros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő