- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Vezetékes FEJhallgatók
- HP notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- BIOS-t frissítenél? Jól gondold át!
- Milyen joysticket vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #20926 üzenetére
Mivel úgy tűnik létrejön a mi kis versenyünk Pengével, ezért szeretnélek megkérni Paja, hogy mint GS vezényeld le az összecsapást. Nekem jövő hét vasárnap (azaz 19.) délután lenne alkalmas 14-17között. Ha mindhármunknak jó az időpont, akkor ebben megegyezhetünk. Hét elején kitalálunk 1-1 classt és 2 pályát fejenként, ahogy Crea javasolta. Azt jelzem, hogy Morellóm nincs és nem is lesz, tehát cl7 kiesik, de a többi classból úgy gondolom mindkettőnknek vannak fullra upgradelt autói, van lehetőség bőven.
Szerdáig találjuk ki a classokat és a pályákat, illetve Paja jelezd te is hogy jó-e neked az időpont.
Bubi
-
JackShephard
tag
válasz
Blade.T #20895 üzenetére
A hsz.-em inkább azt a cél hivatott szolgálni, hogy ezen kiskapuk megszűnjenek a játékban (wallride+quick repair) és korrekt versenyek legyenek. De mivel te Penge tagadod, hogy ezt tennéd, sőt egy kiváló játékosnak állítod be magad, aki a cl1-en felüli kategóriákban úgy elagyabugyálna engem, hogy elmenne a kedvem a játéktól, ezért alkalmat kapsz erre.
Mivel ez egy autóverseny játék, így nincs értelme szavakkal dobálózni és én abba már bele is fáradtam... Tehát inkább a pályán mutassuk meg, ki mit is tud!
Kihívlak egy hivatalos, nyilvános futamra cl1-cl6 kategóriák bármelyikében, te választhatsz classt!
Mivel a szoba 8 fős, ezért rajtunk kívül 6 kedves látogató is bejöhet (verekedni nem ér a helyekért), hogy mindenki a saját szemével lássa, hogy is agyabugyálsz el engem. Az Aeria Games által meghatározott ligaszabályok szerinte megyünk, azaz nincs boost/backpack, girl, egyéb segéd item (beleértve a quick repairt is!), sim vs.-ben ghost on (elkerülendő az esetleges lökdösődést), balansz bármi használható, kinek mi tetszik. Wallride azonnali DSQ-sal jár! Természetesen egyforma classos kocsikkal megyünk, az egyenlő esélyek miatt, de nem muszáj egyformával. Mehetünk stockkal vagy full upgraded autókkal, ezt mi döntjük el. A versenyt jövő héten tarthatjuk (leginkább hétvégén), mivel a héten korlátozottan vagyok a gépemnél. Esetleg még egy GS-t is megpróbálhatok szerezni, hogy hivatalosabb legyen a futam, bár szerintem jön ő nézni magától is.
Remélem tényleg sokat fogok tanulni Tőled!Bubi
-
-
SylarHUN
senior tag
válasz
Blade.T #20514 üzenetére
Hát ez mekkora marhaság? Ilyet a vidámparkban a hullámvasút csinál.
Ha jól megnézitek a monitorát a csávónak, akkor látható, hogy semmi ennyire extrém emelkedés, süllyedés, illetve jobbra és balra dőlés nem történik a játékban. De hát a valóságban is legfeljebb ennyire durva dolog, csak krossz pályán lehetséges. -
PaJa1
őstag
válasz
Blade.T #20510 üzenetére
Olvastam már a G25ről elég sokat, csak azt nem tudom hogy fel tudom e fogatni stabilan az asztalomra, mert 12milire az asztal szélétől befele alul van egy 2 centi széles 47mili magas lefele nyúló korlátszerűség, ami végigfut körbe, az asztal lap aljához rögzítve.
Egy oldalnézeti ábra, a manus csak az oldalnézet szemléltetése miatt került oda, arányok nem jók vele -
dokar
addikt
válasz
Blade.T #20419 üzenetére
kinyomhatom a szemét is, akkor se megy jobban, bármit csinálok.
próbáltam billentyűzettel is, különböző gamepad beállításokkal... stb.
vajon a vista 64 lehet a probléma?
egyenesben rajtam röhögnek, hogy alig gyorsulok, aztán legtöbbször kanyarban el is vesztem a draftot. -
Nephrit
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Macska topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest