Legfrissebb anyagok
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
- Ez a pehelysúlyú egér talán még egy jeti kezébe is passzol
PROHARDVER! témák
- Miért tűntek el a buta tévék?
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Rendik.. de explorerezni abszolút nem xoktam.. hát majd kipróbálom azt is.. aztán seekelem a combokat..
A többi kis cucc jól jött..ÁÁLLAAT volt ez az este is csajok!!
Jót gurultunk, teccceett!! Hát a végére csak 2-en maradtunk Lackóval, de mire mentünk 2 race-t, megint csak 4.voltam laprec.-ban..(Spag.2)De legalább 2 szer is voltam 3.-- Maci Papi pedig 1 szer bibííí
Namajd csajjal "csalok" még pár mp.-et.. Egyébként azt az 1.18-at szerintem.. ahogy mentünk.. simán..SŐT még a Floridán is tudnánk javítani!!És kérjük vissza a qrva 200%-ot, vagy a normális pontozást, és a 6-7-8 embernél is a rohadt 7 kört!!!! Köszi Aeria

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iphone 15 Pro 256gb, független újszerű
- Inspiron 14 Plus 7441 14" QHD+ IPS érintő Snapdragon X1P-64-100 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HARMAN KARDON AVR 132 házimozi erősítő
- HORI Force Feedback Truck Control System (HRPC0400)
- ÚJ CORE I5 12400 GAMER OPTIMUM PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD ASUS GTX 1660 S 6GB DDR6 VGA 2ÉV GAR!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Használt iPhone 14 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jót gurultunk, teccceett!! Hát a végére csak 2-en maradtunk Lackóval, de mire mentünk 2 race-t, megint csak 4.voltam laprec.-ban..(Spag.2)De legalább 2 szer is voltam 3.-- Maci Papi pedig 1 szer bibííí
Namajd csajjal "csalok" még pár mp.-et.. Egyébként azt az 1.18-at szerintem.. ahogy mentünk.. simán..SŐT még a Floridán is tudnánk javítani!!