Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- Beszállna az árnövelő versenybe az AMD
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Rendik.. de explorerezni abszolút nem xoktam.. hát majd kipróbálom azt is.. aztán seekelem a combokat..
A többi kis cucc jól jött..ÁÁLLAAT volt ez az este is csajok!!
Jót gurultunk, teccceett!! Hát a végére csak 2-en maradtunk Lackóval, de mire mentünk 2 race-t, megint csak 4.voltam laprec.-ban..(Spag.2)De legalább 2 szer is voltam 3.-- Maci Papi pedig 1 szer bibííí
Namajd csajjal "csalok" még pár mp.-et.. Egyébként azt az 1.18-at szerintem.. ahogy mentünk.. simán..SŐT még a Floridán is tudnánk javítani!!És kérjük vissza a qrva 200%-ot, vagy a normális pontozást, és a 6-7-8 embernél is a rohadt 7 kört!!!! Köszi Aeria

Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000- HUN / számla-garancia
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- AKCIÓ! ASUS H110M i5 6500 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T3 Plus NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jót gurultunk, teccceett!! Hát a végére csak 2-en maradtunk Lackóval, de mire mentünk 2 race-t, megint csak 4.voltam laprec.-ban..(Spag.2)De legalább 2 szer is voltam 3.-- Maci Papi pedig 1 szer bibííí
Namajd csajjal "csalok" még pár mp.-et.. Egyébként azt az 1.18-at szerintem.. ahogy mentünk.. simán..SŐT még a Floridán is tudnánk javítani!!