Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• SSP33DY

aktív tag

Hi guys!..hehe :DDD
    Kicsit szédülök a hangárok után.. ma ha nem toltam 4-5óra driftet, semennyit..lol
    [DRU]Wicked barátom "megtanított" driftelni a vettivel.. hát az a srác odabax.. 8milla alatt nem ment soha..és 40k felett kapott mindíg.. Nekem 5.2 milla eddig a legjobb, az is az evoval..Végre megvan a tuti beállítása :P A Vetti nekem kicsit gyors, és 1 milla felett bele-bele rántok, és a falon landolnak a pontjaim..ppffff :W Pannival képtelen vagyok driftelni.. jó ha 6-700k-t összecsúszkálok.. A Piedone Forte ennyire jó?? És melyik pályákon?
    Ma vettem egy HO 400-at.. jobb nem jutott eszembe.. majd eldriftelgetek vele :B De ha ennyire jó a Forte, összeversenyzek egyre..lol
    A patch óta NEM volt CTD-m!!!Pedig ma szinte egész nap ment a gép, és a PT..
    Ha jól számoltam 39 piros kulcsot kaptam ma, sárgát egyet sem!!Mi a faxért???A buggy-s missionok jó poénok ;] Csak kell(ett nekem) hozzá a borulásgátló :B

Lacám, sorry, hogy nem mentem Wangázni..de az az 1.33 nekem túl futurisztikus.. :U :(((
    Talán holnap este felé leszek, aztán hajráá!!
    Legyetek rosszak, sok rp-t+xp-t, aki még tolja..hehe

Új hozzászólás Aktív témák