Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos fejegységek
- Androidos tablet topic
- Gigantikus átalakulásra készül a Vulkan API
- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Nah, a mai TA tesztelésnek meg volt az eredménye, van egy kis nyálcsorgató replayem...
van egy tippem, hogy köze lehet a negatív speedbughoz.Replay: itt
Nos, hogy mit kell nézni és mi is történt:
1) futam alatt a kép 1-2 percenként a gépemen kimerevedett kb 5mp időhosszra.
(nem volt számottevő lag, sem én sem mások)
2) a kimerevedés után:
- a kocsim pont ott volt, ahol kimerevedés előtt (tehát ez idő alatt nem gurult! - tehát nem a képmegjelenítéssel volt a gond)
- a kocsim sebessége ugyanannyi volt a képkimeredés előtt és után is.
- a többiek ez alatt is mentek, a képernyő kimerevedés után mindenki pozíciója ugrott emiatt értelemszerűen
- olyan mintha csak én nálam valaki megálllította volna az időt, míg a többieknek nem- tehát kiívülről nézve olyan lehetett, hogy képkimerevedésig rendes sebességgel ment a kocsi, amikor kimerevedett a kép, addig a kocsi sebessége 0, kimerevedés után rögtön a kocsim sebessége pont annyi, mint a kimerevedés előtti utolsó századmásodpercben.
3) hogy ti is lássátok, amit én:
- váltsátok a kamera képét az én járművemre, és az F5-ös kameranézetre váltsatok
(apró megjegyzés: amikor ment a futam nálam nem rángatott így be a kameraképe, mint a replaynél, hanem valóban kimerevedett)Feltételezve, hogy ez a képkimerevedés nem 5mp-ig, hanem csak pár század másodpercig tart (4 századmásodperc az emberi szem "tehetetlensége") így észre se veszi az illető a kép kimerevedést, mégis időt veszít, míg a többiek ez a rövid idő alatt is haladnak tovább. Az eredmény hasonló a negatív speedbughoz.
nos, várom a kedves kollegák hozzászólásait.
u.i: kb a 3-4 körtől félreáltam, mivel nem tudtam, hogy másokat zavarok-e.
u.i2: aki ott volt a futamon, az mentett replayt a kérésemnek megfelelően? örülnék, ha fel is tenné, mert kiváncsi vagyok, hogy hogyan látszódtam kívülről nézve.
u.i3: Sry, mivel ismét egy hosszú post születt általam...
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, W11, Számla, 1 év garanci
- Dell XPS 9380, 13,3" UHD/4K Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB-1TB SSD, Új akku, W11, Számla, 1 é
- Eladó Konfig I7 13700K 32GB DDR5 1TB SSD RX6800XT 16GB!
- Erős gamer / workstation PC RTX 5070 Ti, 64GB RAM, Ryzen 9
- Dell Latitude 7340 2-in-1 i5 13.gen, 16GB DDR5, 512GB SSD, QHD+ érintőkijelző, ÚJ ÁLLAPOT!
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Èrkezett Kingston NV3 1TB SSD! Vigyètek, vegyètek használjátok!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4248,100% Akksi
- Új Asus Zenbook 14 WUXGA OLED 10bit HDR Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel ARC Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest