Új hozzászólás Aktív témák
-
Plokijuma
aktív tag
Nah, a mai TA tesztelésnek meg volt az eredménye, van egy kis nyálcsorgató replayem...
van egy tippem, hogy köze lehet a negatív speedbughoz.Replay: itt
Nos, hogy mit kell nézni és mi is történt:
1) futam alatt a kép 1-2 percenként a gépemen kimerevedett kb 5mp időhosszra.
(nem volt számottevő lag, sem én sem mások)
2) a kimerevedés után:
- a kocsim pont ott volt, ahol kimerevedés előtt (tehát ez idő alatt nem gurult! - tehát nem a képmegjelenítéssel volt a gond)
- a kocsim sebessége ugyanannyi volt a képkimeredés előtt és után is.
- a többiek ez alatt is mentek, a képernyő kimerevedés után mindenki pozíciója ugrott emiatt értelemszerűen
- olyan mintha csak én nálam valaki megálllította volna az időt, míg a többieknek nem- tehát kiívülről nézve olyan lehetett, hogy képkimerevedésig rendes sebességgel ment a kocsi, amikor kimerevedett a kép, addig a kocsi sebessége 0, kimerevedés után rögtön a kocsim sebessége pont annyi, mint a kimerevedés előtti utolsó századmásodpercben.
3) hogy ti is lássátok, amit én:
- váltsátok a kamera képét az én járművemre, és az F5-ös kameranézetre váltsatok
(apró megjegyzés: amikor ment a futam nálam nem rángatott így be a kameraképe, mint a replaynél, hanem valóban kimerevedett)Feltételezve, hogy ez a képkimerevedés nem 5mp-ig, hanem csak pár század másodpercig tart (4 századmásodperc az emberi szem "tehetetlensége") így észre se veszi az illető a kép kimerevedést, mégis időt veszít, míg a többiek ez a rövid idő alatt is haladnak tovább. Az eredmény hasonló a negatív speedbughoz.
nos, várom a kedves kollegák hozzászólásait.
u.i: kb a 3-4 körtől félreáltam, mivel nem tudtam, hogy másokat zavarok-e.
u.i2: aki ott volt a futamon, az mentett replayt a kérésemnek megfelelően? örülnék, ha fel is tenné, mert kiváncsi vagyok, hogy hogyan látszódtam kívülről nézve.
u.i3: Sry, mivel ismét egy hosszú post születt általam...
Új hozzászólás Aktív témák

- OLED TV topic
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Elektromos cigaretta 🔞
- iPhone topik
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Apple MacBook
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- SAPPHIRE RX 6950 XT 16GB GDDR6 NITRO+ GAMING OC - Gari 2026.05.02. -ig - Eladó!
- Magyar Core I9 Dell Precision 7560 (Core I9 11950h 32Gb 512Gb 4Gb Nvidia) laptopom eladó!
- AKCIÓ! 64GB Corsair Vengeance LPX 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Dell Pro Plus 14 Core Ultra 5 238V 32GB 1000GB FHD+ TouchScreen ProSupport Plus gar: 2028.10.07
- iKing.Hu - Apple iPhone 16e 128GB White használt újszerű 100% akku 83 ciklus garanciás 2026.10.26-ig
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest