Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Micro Four Thirds
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Gamepad
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
válasz
Plokijuma
üzenetére
Nah ebben egyáltalán nem értek veled eggyet!
Gondjatok bele, 8 player indul, 6 kilép akkor 2 gyűjt és ha az illető használ bulát+ittemet, szerintem a végén az elszámolásnál kiakadna a számláló
és ez NEM CSALÁS!Ranglista itt: Aki sokat játszik előrébb van, és mióta ki/be lehet kapcsolni a ratinget, az se ér semmit, mert teszem azt én csinálok egy szobát és látom ,hogy bejön pár hasonló ratingú egy gyengébb kocsival akkor beteszem ha erősebb akkor meg ki... kb ennyit ér.
Ligákon bármikor előjöhet speedbug amit nem képesek kijavítani. Pályacsúcsot nem igen tudsz menni corvette nélkül. (tudom panama is gyors ,de corvette jobb és ez tény, tehát aki költ rá előrébb lesz, ráadásúl pont a panama a bugos...).Jah és hiába vagy jó ha egyszer nincs RP-d ,mert illreálisan drága a tuning.
Új hozzászólás Aktív témák

- GARANCIÁLIS Acer Nitro 5 Gamer Laptop RTX 3060 144Hz 16GB 1TB SSD
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 64GB+256GB MicroSD + okositott, Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Digital Edition 825GB (CFI-1116A) + 1 Joy + töltő 6 hó gar., Bp-i üzletből eladó!
- 700w psu
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- 273 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- ÚJ könyv: Walter Isaacson Elos Musk - keménykötésű
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és ez NEM CSALÁS!