Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plokijuma

    aktív tag

    válasz e=mc² #6994 üzenetére

    Szerintem most rögtön hagyjátok abba az ez irányú fejtegetéseket. Ne próbáljatok mindenféle trükkel irreálisan magas RP-ket szedni, mivel ez már a csalás fogalom határát kezdi súrolni. Ráadásul sokat is árthat a játéknak (lásd. TrackMania Nations)
    Ha véletlen rájöttök valamire, akkor a többiek is ezt kezdik csinálni a játék helyett.
    Egyébként a kombozás is kicsit durva már... Irreálisan sokat lehet nyerni vele, igaz ehhez igazi csapatmunka kell, szóval ez az RP mennyiség nem oly könnyen jön.

    Csak emlékeztetni akarok rá titeket, hogy mi lett a Trackmania Nationssal.
    A ladder(ranglista) sokáig tényleg azt funkciót látta el, amit kellett, vagyis akik jobbak azok előrébb, akik gyengébbek azok hátrébb voltak, igaz az is számított valamennyire, hogy ki mennyi időt tölt a játékkal, de akkor is egy rosszabb játékos éjjel-nappal játszva se lett volna világelső.

    Aztán rájött egy-két játékos, hogy mi lenne, ha kör alakú pályát építenének, kitámasztanák az előre nyíl gombot, és napi 24 órában gurulnának a kocsik a pályán, a fal mentén körbe-körbe. Így elérték azt, hogy JÁTÉK NÉLKÜL is KAPTAK PONTOT, csak azért, mert a kocsijuk a nap 24órájában körözött egy pályán, mindenféle irányítás nélkül.... Így a ranglista totálisan eltorzult, mert olyanok voltak a ranglista elején akik napi 24órában futtatták kitámasztott előre gombbal a játékot. Így már nem számított a játékos képessége, vagyis ha béna valaki, de napi 24órában megy a kocsija körbe-körbe, világelső is lehetett valaki. Nah, ezt a jelenséget hívják a Trackmania Nationsban boostnak.
    Egyébként a sok looser boostolása miatt vesztettem el a világranglista vezető helyét :( :(( :(( ... mert sok hülye ember nem tud becsületesen játszani...

    Részemről ennyi, remélem megfontoljátok.
    Ha véletlen van itt is kiskapu, amivel JÁTÉK NÉLKÜL sok-sok RPt lehet nyerni (hasonlóan a TMN-hez) azt ne a fórumba írjátokbe, hanem személyesen egy GS/GM-nek vagy az Invictus postaládájába történjen a továbbítás.

    szerk.:
    Bocsi, hogy ismét egy hosszú postot küldtem, de érdemes elgondolkodni ezen... Az emberek saját önzőségükkel teszik tönkre (tudtuk/akaratuk) nélkül a játékot...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák