Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
SSP33DY
aktív tag
Szevasztok!
A lvl 5-ös uppot meg lehet b@xni! Néha xarabb időket megyek vele, mint lvl 4-el!! Az egyenesekben, és féktávokon az új autók simán megesznek!! Pl. Spaghetti 2-n, és Florida-n EVO-val, lvl4-es tuninggal igencsak ott voltam az első 15-ben.. aztán jöttek a panamák, meg a corvette-k.. Aztán feltoltam lvl5-re az evot, és NEM tudom elérni a legjobb időimet!! SŐT B-roadon az EVO kész szop@s!! Az eleje pattog, és ha véletlen füvet érek, azonnal kifarol.. Aztán a Sphynx-en a célegyenes utáni 1 nagy kanyar után folyamatosan berepülök a kerítés mögé! Ha lassabban megyek, simán lehagynak..
Szóval.. Porsche, vagy Corvette! Akinek meg kérdése vaolt feljebb, hogy mire jók a jogsi levelek.. hát majd amikor a panamájára venné a 4.szintű tuningot, és ott virít a licence level AA-III.. majd elgondolkodik;)Tényleg! mikor lehet már az AA-I-es lic.-t nyomni??? pár verseny, és megvan.. (meg az A-V már uncsi
)
Új hozzászólás Aktív témák

- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Milyen routert?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Itt az első hivatalos poszter a Galaxy S26 Ultrához
- Névteleníti a Panther Lake IGP-jét az Intel, ha nem gyors a memória mellette
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Linux kezdőknek
- Windows 10
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latutide 7270, 7280, i5- i7, 8GB RAM, 256gb ssd, EU bill., számla, 6 hó gar - több db
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dobozos! Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- LG 65G2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)