- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- OLED TV topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Amint láttátok a képeken is másként néz ki a két autó, szerintem a panama 1 ormótlan krumpli
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.
Kisvárdainak is írtam, nem fog az aeria dobálózni az APkkal, nincs bevétel, nincs fejlesztés... Régebben volt a meghívós esemény, szépen lassan csordogálnak ki azért is az APk (2 ember osztogathatja...). Most minek akarsz behívni még embereket ha ezt a játékosmennyiséget is csak nehezen kezeli a szerver?! Ami remélhetőleg hamarosan javítva lesz, valószínű megvan a szűk kersztmetszet a netkódban
Ja és szerintem elég sok embernek, nem csak innen a phról, van APja, szépen lassan össze lehet gyűjteni 1 új autóra valót.Nesztek
Fasza profilos verseny nehogymá panaszkodjatok 
Új hozzászólás Aktív témák

- Dell Latitude 7390 2in1 360 fokban kinyitható 13,3" FHD IPS touch, 8650u, 16GB RAM, jó akku.
- DELL Latitude 5420 Core i5-1135G7
- Eladó LG 43UN71003LB 43 4K UHD Smart TV
- Kicsibe van ennél jobb ár-ér arány? Phanteks - Enthoo Evolv ITX - PH-ES215P BK INGYEN Szállítva!
- A kis CUKISÁG! IWIN A1 ITX 600W PSU Ingyen MPL-el Érdekelhet?
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Poco F4 GT 12/256GB - Független, Fekete - 1 Év Garanciával
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.