Hirdetés
- Prezentálta sokadik AI útitervét az Intel
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Szabadalmi vita után bukta a német piacot az ASUS és az Acer
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- Még ezüst is van a Pulsar és Vaxee közös egerének receptjében
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
Amint láttátok a képeken is másként néz ki a két autó, szerintem a panama 1 ormótlan krumpli
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.
Kisvárdainak is írtam, nem fog az aeria dobálózni az APkkal, nincs bevétel, nincs fejlesztés... Régebben volt a meghívós esemény, szépen lassan csordogálnak ki azért is az APk (2 ember osztogathatja...). Most minek akarsz behívni még embereket ha ezt a játékosmennyiséget is csak nehezen kezeli a szerver?! Ami remélhetőleg hamarosan javítva lesz, valószínű megvan a szűk kersztmetszet a netkódban
Ja és szerintem elég sok embernek, nem csak innen a phról, van APja, szépen lassan össze lehet gyűjteni 1 új autóra valót.Nesztek
Fasza profilos verseny nehogymá panaszkodjatok 
Új hozzászólás Aktív témák

- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4456
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(eddig ez a legnagyobb különbség) Nem tudom a teljesítményük mennyiben fog majd különbözni ha szabadon engedik őket, ezért inkább nem mondok semmit.