Hirdetés
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Elbaltázott tankolás miatt csúszik a NASA Holdutazása
- Francia ügyészek razziáztak az X párizsi irodájában, Muskot is beidézték
- Elégedetlen lenne az NVIDIA AI gyorsítóinak tempójával az OpenAI?
- Leleplezte az új Xbox generáció érkezését az AMD vezére
Új hozzászólás Aktív témák
-
[HUN]Dani
őstag
Ma gurultam egyet arcade meccsben egy sráccal class2-ben. Élvezetes kis meccs volt, bár nem tudtam megverni 7 kör alatt. Tetszik a játék, de nem nagyon van időm játszani sajna.
Most jöttem rá, hogy két accountom is van. Egy lv20-as és lv28-as. A kisebbiken csak egy lion és cracer van 130.000rp mellett, míg a másikon lion, cracer, cobra coupe, hexan és brutális 400rp. Sajnos a kisebbiken elég karcsú a statisztikám. Mindössze ~1050rating, 20% winrate, míg a másikon ~1600rating, ~50%-55% winrate.
Még nem tudom melyikkel fogok majd játszani..Mivel lehetne jó sok pénzt és tapasztalatot szerezni jelenleg a játékban, illetve mely autókat érdemes megvenni?
Új hozzászólás Aktív témák

- iKing.Hu - Xiaomi 15T Pro 12GB/256GB Mocha Gold használt, karcmentes 6 hónap garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4302
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt iPhone 13 felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest