Hirdetés
- Google Chromecast topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Nehézzé teszi az új Steam eszközök kiadását a memóriapánik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
Bekő Tóni
üzenetére
hmmmm... Hát remélem hogy sikerül valami szépet alkotni, de már a díjazottak között vagyok, ha tényleg továbbjutottam, mert sehol sem láttam hivatalosan kiírva a döntősöket, sőt, még azt sem tudjuk, h milyen pályákon lesz a döntő... privátba sem jött még semmi, de ha tényleg így leszünk, akkor talán nem leszek utolsó, Lordit és gobbelt foghatónak érzem, lanus és duke az már csak akkor, ha minden összejön, korios és crazy meg teljesen más dimenzió általában
Kicsit beteg vagyok, szóval, ha már 5. lennék a végén, nekem az siker volna, de minden a rajtsorrenden dől el általában, mert előzni szinte lehetetlen őket
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series S 512GB
- A KINCS! Zsír Dobozos HP ProBook 450 G10 Fémházas Laptop 15,6" -45% i7-1355U 16/512 Iris Xe FHD 3 Év
- Dell 27" U2722D 2560x1440 2K / QHD HDMI USB-C hibátlan (75k) és egy karcos képpel (40k)
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Új AMD alaplap + Ryzen 5 3400g
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, S Pen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kicsit beteg vagyok, szóval, ha már 5. lennék a végén, nekem az siker volna, de minden a rajtsorrenden dől el általában, mert előzni szinte lehetetlen őket