Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- OLED TV topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- OLED monitor topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen széket vegyek?
- Belesajdulhat a nyakunk, ha túl közelről akarjuk nézni a Thermaltake monitorát
- Home server / házi szerver építése
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
Azt hiszem mindennel egyet értek, én is így érzek. A Sim mód fizikáját szerintem elég jól eltalálták, igaz nem full szimulátor, valahol félúton túl az árkád és szim között utóbbi felé. Billentyűvel toltam másfél évig én is, elég jól és az élen lehetett maradni vele, ami jó, mert a legtöbben billel tolják (sőt vannak olyan pályák ahol még mindig gyorsabb vok billel mint kormánnyal). Szóval elég jól eltalálták, minden addig volt frankó amíg minden mód sim fizikájú volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ÚJ WD PC SN740 1TB NVMe SSD (PCIe 4.0)
- 2190 db dokkoló listája - Sokhoz töltő is van
- GARANCIÁLIS MSI Bravo // RTX 4060 // Ryzen 7 7735HS // 1TB SSD // 16GB RAM
- Bontatlan Dobozos Lenovo Thinkpad E16 G3 Fémházas Laptop 16" -35% Ryzen 5 220 16/512 740M 2GB FHD+
- 10-80" közti Érintőképernyős Monitorok / Digitális rajztáblák / Interaktiv kijelző - Nagy tételben
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Beszámítás! LG 22MP68VQ-P 22 75Hz IPS FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4332
- Eladó egy Gigabyte komlet gép
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest