Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stirlitz

senior tag

válasz HorCsa #13156 üzenetére

Ha nem sikerül gyorsulnom a következő 3 futamon, jelentkezzek kommentátornak. :D Vazz, azért az mégiscsak frusztráló, hogy a picsbe lehet bill.-el ilyen időt elérni. Én itt küzdök alacsony TC-vel, tekergettem a DFP-t, mint az örült, 300+ köröket készülök egy versenyre, és nem is a helyezés különbség, hanem maga az idő amit kapok versenytávon, lelohaszt. Úgy érzem magam, mintha a Lotusban ülnék az elejéhez képest. Mindenki szépen fejlődött egy évvel korábbi őnmagához képest, én viszont valahogy megragadtam. Nem foghatom a gépre, 160-200FPS-el röccenés mentes folyamatos a cucc akármi van, a kormányom hibátlan állapotban van, és elviekben precíz vezetést tesz lehetővé (DFP), Megyek is gyakorolni, hogy megint meglegyen a kilométer. :D

UI: szerintem ne számítson bele az értékelésbe ez a verseny. Valós életben is történt már ilyen, lássuk be, ez egy virtuális katasztrófa volt, amiről nemigazán tehetett egyikünk sem. És aki egy hét múlva nem ér oda? Nem jó ez így. Lement a verseny, ment aki tudott, lett ami lett, de lépjünk túl rajta, VB-be ne számítson bele az ott elért eredmény.

Új hozzászólás Aktív témák