Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Stirlitz

senior tag

válasz Mastre #12855 üzenetére

Arra gondolsz, hogy töbször és hirtelen váltottam-e irányt? Igyekeztem nem Hamiltonosan vezetni, és szerintem nem volt a stílusom Luíiiszos. :D Bár gyakorlatilag a verseny felében védekezésre voltam kényszerülve.

Egyébként jót vívtunk, illetve vívtam többekkel is, de sajnos ez a verseny elment már az időmérőn. A többi már csak vergődés volt. Nem magyarázkodok, jobban fogok készülni a következő futamra, hogy ne legyek ennyire hátul a darálóban. Csak valahol bánt, hogy ledarálták a kocsim az elején, ennyi. És miután a darálásnak vége volt, ahol jó pár badicsek elkövetésre került mindenki részéről, részemről is, ott maradtunk szarrá törve. A sérült szekérrel erre a szánalmas tempóra voltam képes, a box kiállást pedig magam rontottam el, ezért a motort 7-es teljesítmény beállításon kellett használnom jó pár kőrön át. Ekkor tudtál megelőzni. Amikor már láttam, hogy elég benzin van a végéig biztosan, akkor előztelek vissza, a már 12-re tekert motorral.

Új hozzászólás Aktív témák