- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Micro Four Thirds
- Apple asztali gépek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Igen a sima „always on top” nem jó, csak arra gondoltam, hogy az msn ablaka is bejön a játékba ha ír valaki.
Tehát ráerőszakolni hogy neki mindig kell látszódnia.
De sajnos ehhez nem értek. És úgy látom ez nehezebb terület, talán nem is lesz ilyen programom 2 sörért.
Cochy!
Remélem nem jelenik meg a Fraps egyik verziójában sem, mert akkor el is vesztettem azt az előnyt amit nyújtana nekem.
Zoli -
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Nem is olyan nagy hülyeség amit írtál... nekem hogy nem jutott eszembe, pedig „nagy” zeneszerkesztő vagyok... meg is csináltam, de sajnos csak ideiglenes megoldásnak jó.
A gond az hogy gyakrabban kell szinkronizálni mint gondoltam.
Mivel ez online játék, megfigyelhető a lag jelenség (pár tizedmásodperces csúszások) és emiatt már a 4-5. 30 másodpercnél már van 1-2 másodperc eltérés (és néha siet, néha késik)
És hiába van multis billentyűzetem… messze is vannak azok a gombok, és egyszer le kell állítani, majd újra indítani, ami már késést eredményez.
amargo!
Nem kell teljes képernyő, sőt…
Az lenne jó ha a játékban én csak 10mm széles 5mm magas négyzetben látnám csak a számot valahol a bal felső sarokba.
Amin írtam az fontos hogy legfelül legyen az ablak, hogy játékban is látszódjon.
Esetleg úgy működjön hogy ahol „leteszem” az asztalon ott látszódjon, vagy még jobb… koordinátákkal meg lehetne adni.
És esetleg egy sys vagy ini fájlban lehetne megadni az időt (1 vagy 2 tizedesig másodpercben) és hogy melyik gombbal működjön, meg esetleg a koordinátákat is.
Jaa… meg akkor már legyen benne valutaváltó islol
Köszönöm!
Zoli -
vzoole
csendes tag
Sziasztok!
Sajnos nem sok közöm van a programozáshoz, ezért kérnék tőletek egy kis segítséget…
Olyan programra lenne szükségem, ami visszafelé számol.
Pl.: 30 másodpercről vissza nulláig, majd megint kezdi elölről.
Ez minden program fölött látszódjon (játék is), és egy gombnyomásra 30-ra ugorjon.
Állítani kéne az időt, és hogy melyik gomb reset-elje.
Nem kéne nagy design, csak épp kiírja egyszerűen a hátralevő időt pl a bal felső sarokba.
Milyen nehéz lenne egy ilyet összehozni?
(Lényege, hogy egy online játékban xy másodpercenként jönnek az ellenfelek újból, és nagy taktikai előny lenne, he én pontosan tudnám az érkezésükig hátralevő időt.
Meccs előtt beállítanám a szerver xy idejét, meccs kezdetekor pedig resetelem a visszaszámlálást, és onnantól kezdve mindig kijelezne)
Köszönöm a válaszokat!
Zoli
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Exkluzív órák
- Nintendo 3DS és DS topic
- Villanyszerelés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Wii U
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Quadro FX 570 eladó
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest