-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TotO'
aktív tag
Volt egy kevés delphizés még szakközépben, egy egyszerű teszt progit írtam, 5 kérdés x válasz és a végén fájlba írt egy kis statisztikát, nem nagy feladat, de betekintésnek jó volt. Most ahogy tanulom a javat már az OOP rész elejénél járok, viszont ez a következő félévi javaból ki is fog maradni, gyakvezérem mondta.
Persze, tudom, hogy egyetem nem készít fel annyira. Ezért is akarok előrébb dolgozni, mondjuk nem tudom, hogy ez mennyire lehetséges később .
Konkrét elképzelésem nincs, kíváncsi leszek, hogy az egyetem mennyire fogja velem megszerettetni a nyelveket. Ami most érdekel az az, hogy az Androidba beleássam magam, mert tényleg van jövője. Az adatbázis annyira nem nyerte el a tetszésemet, de lehet csak rossz szemszögből néztem, mert pl c-t sem szerettem szki-ben, most pedig, hogy jobban megismertem, nagyon bejön. Régebben nagyon keveset htmleztem, szórakoztam css-el, az nem rossz, bár jobban élvezem egy probléma megoldását, leprogramozását.
Foglalkoztat még a grafikai rész, úgy értem, hogy animációk és ehhez hasonló dolgok. Kíváncsi vagyok játékokat hogy lehet írni, persze kezdetlegeseket, nem az új cryengine-t
Mint minden amatőr fiatalnak, nekem is vannak játékterveim, azt meg is fogadtam, hogy ha rendelkezésemre áll kellő tudás, akkor írok egy pöpec towerdefence-t. -
TotO'
aktív tag
Sziasztok, elsőéves programtervező informatikus hallgató vagyok, már szakközépben is szerettem pascalozni (igen, hurr
), most egyetemen pedig rendesen belehúztunk a c-be, legalábbis a szakközepes tempóhoz képest. Elég jól ment, vizsgám is ötösre sikerült (épphogy, fárnya elmélet
). Tehát én úgy érzem megvan a gondolkodásmódom ehhez az egészhez. Az egyetem ugye gyors, de én szeretnék előre dolgozni, pláne most, hogy vizsgaidőszak van, és van időm rá. (nem olyan vészesek most még a vizsgák)
Tudom, hogy a következő féléves anyag java lesz, azt tanulom most, tutorialok alapján. Érdekel is, meg szeretnék helyből előnnyel indulniA kérdésem amiért ide írok picit a távolibb jövőre vonatkozik: ha igazán jó programozó szeretnék lenni, akkor inkább mezei c-ben kéne a gondolkodásmódot fejleszteni, vagy több nyelvvel megismerkedni ?
amugy ne a nyelven porogjetek, az semmit nem jelent, a mogotte levo engine/library az ami fontos, az teljesen mindegy hogy milyen nyelvbol ered el a rutinokat benne - docEz természetesen jogos, logikus, de gondlom a c-nek is vannak határai (persze az az én tudásomtól messze van, meg attól is függ mit akarok megvalósítani vele..) , ezért inkább úgy teszem fel a kérdést, hogy később, elhelyezkedés szempontjából mi a jobb, sok nyelvet kevésbé ismerni, és majd belerázódok ott, vagy kevés nyelvet ismerni, de azt tényleg jól? És melyek lennének ezek ?
Elnézést a kisregényért
Üdvszerk: elírás
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mikrotik routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Tanks - MMO
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Játékra és melóra egyaránt -kimeríthetetlen memóriával- Ryzen 9 + RTX 3060 Ti+ 128 GB RAM
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest