-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
szerintem csak magyarul nem tudnak, mert ha így olvasnád a szöveget:
{HTML (+CSS), XML, SQL} (tartalmak leírására és azok stílusának definiálására)
akkor ez elmegy.én nem végeztem ilyet, viszont tanítottam benne, kb. nullát ér. annak érdemes elvégeznie, akinek van állása, ért is ahhoz, amit csinál, viszont a fizetési kategóriája alacsony a papírnélküliség miatt.
-
bigbuda
aktív tag
Köszi szépen!
Azért irtam ide, hogy ilyen véleményeket is halljak. Mert feleslegesen nem akarnék 2 évet ott ücsörögni és fizetni a "semmiért" vagyis "kevesebbért" ha azt rövidebb idő alatt itthon is meg tudnám saját magam tanulni.
Tehát akkor véleményed szerint minden itthon is megtanulható, elsajátítható kellő akarat és szorgalom mellett?
Amúgy ha valakinek van még bármiféle tapasztalata, tanácsa, véleménye, akkor szívesen várom, előre is köszönöm!
-
j0k3r!
őstag
-
doc
nagyúr
hopp, jogos, ha valami rejtelyes okbol csak MS-termek johet szoba, az szivas...
Linux ala? jo kerdes, altalaban a Code:
locks-ot, Eclipse-et, Qt Creatort szoktak ajanlani
ami engem illet, en vimet hasznalok mindenre, bar most Androidra fejlesztve valami trukkot ki kell talalni, mert az idiota, ezerfele hanyt tobbszaz file kezelese eleg maceras vimbol...
-
doc
nagyúr
en tanulashoz nagyon nagy ivben elkerulnem a VS-t, irtozatosan rossz, nem szabvanyos szokasokat szed fel vele az ember, aztan csodalkozik hogy miert nem lehet semmi massal leforditani a kodot...
inkabb valamilyen valodi C nyelvet ismero es partolo IDE-t raknek fel, pl. Code:
locks, Dev-Cpp, meg van meg biztos jopar
-
Attól függ...
Az MVVM szemlélet nagyon hasznos, csak sajnos itthon valahogy a principle és design pattern alapú fejlesztés helyett a garázs fejlesztés megy. Mindkettő használható, de WPF-ben könnyebb látványos alkalmazást írni, mint WinForms-ban, nem beszélve a data binding-ról, az MVVM előnyeiről és még kb. ezer dologról.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Autós topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Milyen digitális videókamerát?
- Kerékpársportok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- YouTube
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged