-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Code::Blocks-ot használtam korábban, az akkori auto-complete, túlságosan leegyszerűsített felület és kényelmi szolgáltatások (pl. akár az automatikus formázás, rendbeszedés, ami később rájöttem, milyen hasznos - nem kézzel kell babrálni) hiánya miatt aztán leszoktam róla.
NetBeans-t nagyon megszerettem, csak az ugye igencsak erőforrás-igényes (Java VM).
Visual Studio-t (szintén erőforrás-igényes) most ismét megszerettem, mióta tanuljuk a C#-ot, de amúgy sem volt vele nagy bajom. Igazából milyen "nem szabványos" szokásokra gondolsz?A vim-nek van auto-complete szolgáltatása? Ha igen, korrekt? Még nem igazán használtam, bár nem is nagyon vágytam rá.
Nem érzem magam attól hatékonyabbnak, hogy minél minimalistább felületen programozok.Rengeteg időt lehet spórolni a NetBeans és akár a VS kényelmi szolgáltatásaival. És nem érzem úgy, hogy "nem szabványos" kódokat írogatnék. Jó, mondjuk lehet, hogy full kezdőknek nem ajánlatosak ezek a fejlesztőkörnyezetek.
Mindenesetre nem az a legzavaróbb szempont számomra, ha még elviselhető módon, de mégis erőforrás-igényes egy fejlesztőkönyezet. Inkább legyen kényelmes, gyorsan, hatékonyan lehessen vele kódolni, igenis legyenek hasznos szolgáltatásai.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest