Hirdetés
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Visual Studio 2010-ben szükségem lenne a Visual Studio Tools mappából indítható Command Prompt-ra, viszont nem tudom, hogy ez melyik verziótól érhető el. Sajnos nem találtam konkrétan erről a feature-ről információt, hogy már benne van-e a Professionalben, vagy a Premiumban, vagy csak az Ultimate verzió tartalmazza.
-
Sweet Lou 6
addikt
az esélyes az, hogy MS visual studio lesz (mivel az van a gépeken alapból), mindjárt meglátod:
- 11-es vagyok, idén csak középszintű info érettségi lesz, csak már idén tanulunk "programozást"
- jövőre lesz emelt info érettségi, amiben van egy kis programozás, de akkor már nem ő fog tanítani minket.Amúgy eddig Pascaloztunk, az volt a kedvence
a nyelv nekem is tetszett, bár a TurboPascal "grafikus felülete" hagyott bennem némi kívánnivalót, ha érted mire célzok 
-
Sweet Lou 6
addikt
igen így lenne a logikus. de sajnos a helyzet árnyaltabb: középsuli, a tanár pedig nyugdíj előtt van (utolsó éve az idei), eléggé feledékeny már, kérdezni nem őt fogom ha biztosra akarok menni. amúgy úgyis kiderült volna pár nappal később, mikor odaülünk a gépekhez, de így legalább már rá tudok gyakorolni itthon.
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Nemrég kezdtünk el suliban programozni, C nyelven. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan Microsoft termék, amelyben sima C nyelven tudok egyszerű programokat írni gyakorlás gyanánt? (jegyzettömb elég körülményes) Mert hiába kerestem, csak BASIC, C#, C++ és .NET támogatású programokat találtam (Visual Studio-k).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hardcore café
- iPhone topik
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Napelem
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- SörcsaPH!
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

köszönöm, a professionalt szedtem le végülis.