Hirdetés
- A Mátrix Androidot futtat, a Samsung kezében a csatlakozó
- Az AVX és AVX2 emulálásával kedvez az ARM-os gépeknek a Windows 11 frissítése
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Goose-T #3323 üzenetére
Áhhh értem, bocsánat
Igaz most is csak nesze neki fogdmeg jól tanács jün, mert konkrétan én sem ismerem ezeket a könyvtárakat..
Nos én ezt úgy oldottam meg, hogy írtam egy interface-t amibe VB ből szedtem ki hogy mik a paraméterei egy Word doksinak (.NET alatt ez már egyszerű, igaz nekem is utána kellene nézni, de.. )
using Word;Sajnos csak ilyen megoldást ismerek, de 2007-es officet elnézve, ez már biztos készen van és nem Neked kell kihámozni, hogy mi micsoda, mert gondolom van egy pár lehetőség.. Sajnálom én ennyit tudok, holnap meg kérdem egy kollegámat, hátha Ő ismeri is a könyvtár nevét
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- MUNKAGÉP Dell Precision 7520 / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / MAGYAR Bill
- Gamer pc eladó! 2070 Super/i5-10600KF/16GB RAM/Be Quiet
- Ryzen 7 5800X / 2x 500GB SSD / 32GB DDR4 3000MHz / RX 9060 XT + Előretelepített Eredeti Win11 PRO
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő