Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amargo
addikt
válasz
Goose-T #3323 üzenetére
Áhhh értem, bocsánat
Igaz most is csak nesze neki fogdmeg jól tanács jün, mert konkrétan én sem ismerem ezeket a könyvtárakat..
Nos én ezt úgy oldottam meg, hogy írtam egy interface-t amibe VB ből szedtem ki hogy mik a paraméterei egy Word doksinak (.NET alatt ez már egyszerű, igaz nekem is utána kellene nézni, de.. )
using Word;Sajnos csak ilyen megoldást ismerek, de 2007-es officet elnézve, ez már biztos készen van és nem Neked kell kihámozni, hogy mi micsoda, mert gondolom van egy pár lehetőség.. Sajnálom én ennyit tudok, holnap meg kérdem egy kollegámat, hátha Ő ismeri is a könyvtár nevét
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Béta iOS-t használók topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- SSD kibeszélő
- Nintendo Switch 2
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest