Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
sghc_toma
üzenetére
nem baj
köszi.apropó, VS-t sose használtam eddig elég idei, hogy rájöjjek, hogyan kell belőni ezt az intellisense nevű cuccot. Szóval én azt vettem észre, hogy eleinte csak nagyon kevés dolgot ajánl fel, aztán egyre többet, de nem látok összefüggést az általam használt szavakkal és a megjelenített listával...A tools/options/text editorban csak be meg ki lehet kapcsolni ahogy észrevettem...
még1: az outputot hogy tudom láthatóvá tenni ott ahol az error list is van? suliban alapból ott van egy tab-ként.mod: ahha, CTRL+J-re előjön az a szép lista, de volt már olyan, hogy írásra előjött a 2. karakter után. Azt hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Nintendo Switch 2
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Villanyszerelés
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- További aktív témák...
- ÚJ HP Victus 15 - 15.6" FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 8645HS - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 256GB Purple- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4042, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszi.