- HDD probléma (nem adatmentés)
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- OLED monitor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- 
			  PROHARDVER!  
Új hozzászólás Aktív témák
- 

ALI_G veterán válasz  sghc_toma

üzenetére sghc_toma

üzenetérenem baj  köszi. köszi.apropó, VS-t sose használtam eddig elég idei, hogy rájöjjek, hogyan kell belőni ezt az intellisense nevű cuccot. Szóval én azt vettem észre, hogy eleinte csak nagyon kevés dolgot ajánl fel, aztán egyre többet, de nem látok összefüggést az általam használt szavakkal és a megjelenített listával...A tools/options/text editorban csak be meg ki lehet kapcsolni ahogy észrevettem...   
 még1: az outputot hogy tudom láthatóvá tenni ott ahol az error list is van? suliban alapból ott van egy tab-ként.mod: ahha, CTRL+J-re előjön az a szép lista, de volt már olyan, hogy írásra előjött a 2. karakter után. Azt hogy lehet beállítani? 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Elemlámpa, zseblámpa
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

köszi.
 köszi.