- A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
- Kézikonzoltól a gamer PC-ig minden területet lefedne a Corsair új SSD-je
- Hidat épített az NVIDIA a hagyományos és a kvantumszámítógépek közé
- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
sghc_toma
üzenetére
nem baj
köszi.apropó, VS-t sose használtam eddig elég idei, hogy rájöjjek, hogyan kell belőni ezt az intellisense nevű cuccot. Szóval én azt vettem észre, hogy eleinte csak nagyon kevés dolgot ajánl fel, aztán egyre többet, de nem látok összefüggést az általam használt szavakkal és a megjelenített listával...A tools/options/text editorban csak be meg ki lehet kapcsolni ahogy észrevettem...
még1: az outputot hogy tudom láthatóvá tenni ott ahol az error list is van? suliban alapból ott van egy tab-ként.mod: ahha, CTRL+J-re előjön az a szép lista, de volt már olyan, hogy írásra előjött a 2. karakter után. Azt hogy lehet beállítani?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

köszi.