Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
Szerintem a felsoroltakat egy kicsit eltúloztad.
Ha malware vagy bármi felcsúszik gépre, azért bármelyik felhőből pont ugyan úgy hajítják ki az ügyfelet, mint macskát sza*ni. Sőt, üzleti felelőssége van a károkozásért. Bizony a production security nem vicces. Letiltani a saját érdekében tiltják le, hogy legalább korlátos legyen az a számla. Image feltöltés / letöltés nyers szervereknél mindenütt van. Automatizálás és adatmentés gyanánt elég kell legyen, ha amúgy is van devops.
És nyilván nem gondoltam sirdogálni besenyő pistike nénike bt havi 1k huf-os vps-ét lecserélni, ami a havi aktív 1-2 ingyenes felhasználójukat szolgálja ki, mert arra nyilván az a célszerűbb eszköz. Az üzleti matek 100k havi aktív felhasználó alatt fel sem vetődik. Viszont azon túl már elkezd igény lenni valódi teljesíményre, és ha teljesítmény is kell, a felhő kényelme nagyon sokba kerül. Azon a pénzen gondolkodok, hogy a kényelmetlenségekkel együtt biztos nem érdemesebb-e inkább zsebre tenni, mint google-nek adni?
A felsoroltakban valódi bajt én semmit sem találtam. A felhő előtt is volt élet, és volt security check is, amin át tudtak menni. De ha valamit komolyan veszélynek látsz, kérnék rá egy külön említést.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB ASUS TUF GT301 GIGABYTE 750W
- Dell OptiPlex 9020 Micro, Intel Core i5-4590T, Wifi kártya
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- HP 255 G9 /ryzen 3 5425U/8GB/256GB SSD/Jó akku/Törött kijelző/
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest