Hirdetés
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Livius
üzenetére
Köszönöm, ez érdekes oldal.

Annyi fenntartásom van az olyanokkal, akik egyetem mellett oktatnak, vagy hivatásos tanárok, hogy én egyetemi tanulmányaim során azt tapasztaltam, hogy szinte senki sem volt igazán tisztában azzal ami zajlik valójában a versenyszférában, a multinacionális cégek berkein belül. A tanárok remekül oktatták a leadandó elméleti anyagot, és fogalmuk sem volt, hogy valójában mely skillek az igazán fontosak a munka életében, mivel ők maguk még nem dolgoztak olyan helyen, vagy nagyon rég, keveset. És így nem tereltek annyira jó irányba, mint ahogyan egy tapasztalt versenyszférában dolgozó mérnök tudott volna. Ez lehet, hogy az IT-ban nincs annyira így, de a gépészmérnöki képzésben nagyon is.
De bizonyára az IT-ban is így van, hogy nem feltétlenül az a jobb programozó, aki az adott programnyelvet jobban ismeri.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Okos Otthon / Smart Home
- Házimozi belépő szinten
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Projektor topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest