Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- 3D nyomtatás
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
pelyib
tag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Gyakorlati tanácsra
Mindenkepp egyezo felbontasu legyen az osszes kijelzo.
(nekem itthon most egy 25" 1440p + 24" fullhd (portrait modban) monitor teljesit, es ha nem is kibirhatatlan de azert zavaro)Nalam inkabb az eppen vegzett munka szabja meg, h milyen setupra van igenyem:
- csak kodolas: eleg a laptop (13.3" retinas Macbook pro), segit fokuszalni, csak az IDE-t latom
- tervezes: eleg a laptop + virtualis desktop
- debuggolas: 2 kulso monitor, teljesen vegyes felallasban (IDE, terminal, DB, dokumentacio, stb)En nagy kedveloje vagyok a virtualis desktopnak, csoportositom a dolgokat, nincs annyi minden egy asztalon. Nekem segit tisztabban latni.
-
Silεncε
őstag
válasz
Dißnäëß
üzenetére
Virtuális asztalokat én laptopon szoktam használni, ha éppen nincs külső monitor kéznél (Windowson). Sajnos ultrawide monitorom még nem volt, úgyhogy arról nem tudok nyilatkozni, de szerintem az inkább játékra meg videovagasra jó (havernak volt programozasra, o is inkabb eladta). Nekem otthon két 1080p van (21, 24 col, sajna nem egyforma nagyságúak), irodában előző munkahelyen két 24" 1080p volt, itt kipróbáltam az egyiket állítva, nekem nem volt jó, a tetejét már nem láttam rendesen (nem volt a legjobb a betekintési szöge meg messze is volt). Most HO miatt az otthoni monitoraimat használom munkára is, mivel laptopunk van, így van három kijelzőm is
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- HP ZBook Fury 15 G8 Garancia 2026.01.09.
- Xbox Wireless headset
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- Apple iPad 9th Gen 256GB, Wi-Fi+Cellular, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest