- Milyen videókártyát?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
I02S3F #13764 üzenetére
az eredeti ("régi") elmélet szerint a kernel monolitikus, sok-sok fájl lefordítása után összerakják egy "valamibe". nevezhetnénk exe-nek, de attól különbözik.
a minixnek meg az a mániája, hogy mikrokerneles architektúra, az azt jelenti, hogy csak a legminimálisabb kernel funkció van benne a kernel "maradékában", a többit felhasználói szerver programokba pakolják ki. ettől lesz funkcionálisan elkülönülő, hogy külön folyamatokba pakolják ki a funkciókat, így azok nem képesek egymást zavarni.
ez persze erős konyhanyelv volt itt.
-
bambano
titán
Üdv!
Foglalkozik itt valaki számlázó program írással? A nav online számlabeküldés téma érdekelne.
tia.
-
bambano
titán
válasz
bandi0000 #13425 üzenetére
ha a cv-det is telerakod helyesírási hibával, akkor be se fognak hívni...
bár most még az az időszak van, hogy állítólag mindenkit felvesznek, akinek van pulzusa, de ennek vége. a tegnaptávtól is ki fognak szórni egy csomó embert, akiknek van gyakorlata, referenciája, velük fogsz versenyezni.
-
bambano
titán
válasz
Spacewatch85 #13423 üzenetére
két dolog biztos:
1. nem oldunk meg pénzért házifeladatot
2. ha tényleg bash script kell, akkor azt a vonatkozó [szaktopican] érdemes megkérdezni. -
bambano
titán
válasz
#95561216 #13360 üzenetére
"meguntam a sok UI újraírást alapokból,": teljesen igazad van, hiszen windows alatt alig volt ui újraírás, xp - pista/w7 - w8.1 - w10, szemben azzal a rengeteg linuxos ui újraírással, hogy ugyanennyi idő alatt a 2-es gnome és a mate forkja pont semmit nem változott.
-
bambano
titán
válasz
hapsitapsi #13242 üzenetére
miért nem rakjátok össze egy sima naptárkezelő programmal (kitekintő gyorsvonat, viharmadár) meg egy caldav szerverrel?
-
bambano
titán
válasz
masvilagx3 #13218 üzenetére
van, és nem jó helyre írtál.
az alaplapodnak megfelelő topicban kell megkérdezned a cmos/bios beállításokat. a kikapcsolást meg a windows topicban. -
bambano
titán
-
bambano
titán
válasz
DrojDtroll #13167 üzenetére
gugli a barátod.
convert number to word -
bambano
titán
válasz
bozsozso #13145 üzenetére
ha rendesen akarod csinálni, akkor lesz egy terméktáblád, meg egy anyagtáblád, amiben a termékek és az anyagok fix jellemzőit tárolod, lesz anyagbeszerzés táblád, amiben az adott anyagokból aktuálisan beérkezett tételeket tárolod, meg felhasználásod, amiben egy elkészült termékmennyiséghez tárolod azt, hogy melyik anyag melyik beszerzési tételéből mennyit használtál fel.
szerintem postgresql-t érdemes használni, nem mysql-t. különösen, ha egyikkel sincs korábbi tapasztalatod.
arra is figyelj, hogy menő java architektek ne szóljanak bele a projektedbe, mert akkor qva bonyolult lesz
-
bambano
titán
válasz
jattila48 #13025 üzenetére
linuxon ott az inode. mivel van inode-od, egy fájlt akkor is el tudsz olvasni, ha azután, hogy megnyitottad, letörölték. a linux azt csinálja, hogy számolja a referenciákat az inode-ra, és amikor az lemegy nullára, törli a fájl tartalmát. a könyvtárbejegyzés és a megnyitott file handlere is referencia.
az átnevezés meg annyi, hogy az egyik könyvtárbejegyzésből kinézi, hogy melyik inode-ra mutat, és beleírja a másikba. egyszerűen felülírja a másikban az inode azonosítót. ezért atomi, mert vagy az előző tartalmat tudja egy másik processz beolvasni, vagy az újat, köztes állapot nincs.
-
bambano
titán
válasz
jattila48 #13018 üzenetére
de akkor rossz helyen keresgélsz, mert a rename lehet atomi művelet, de a rename + create biztosan nem lesz egyetlen oprendszeren sem az.
ha neked az a feladatod, hogy létrehoztad egy temporális fájlban az új tartalmat, amit a helyettesítendő fájl helyére kell tenni, azt linuxon lehet atomi műveletként csinálni, a temporális fájlt átnevezed az eredetire. tehát nem azzal kell foglalkozni, hogy eltakarítsd a régit, hanem azzal, hogy az újat oda tedd a helyére. a régit majd eltakarítja a kernel.
rossz megoldás pszeudokódban:
move file file.backup
move file.new file vagy rename file.new filejó megoldás pszeudokódban:
move file.new file -
bambano
titán
válasz
jattila48 #13015 üzenetére
ha az a problémád, hogy lesz olyan pillanat, amikor a fájl nem létezik, ezért nem nyitható meg, akkor ne rename-mel meg mozgatással dolgozz, hanem csonkold.
linuxon ez úgy működne, hogy kimásolod a tartalmát, majd belemásolsz egy fájl vége karaktert az elejébe, ettől levágja az egészet. windowst nem ismerem. truncate-nek szokták hívni angolul. -
bambano
titán
válasz
Dave Crank #13009 üzenetére
snmp?
-
bambano
titán
válasz
Dave Crank #12990 üzenetére
Ha letöltöd és elolvasod a kottáját, akkor ilyeneket lehet látni benne, hogy a/d szűrőtábla elemszáma az átlagoláshoz, nyugalom feltétele, méréstartományok száma, lépésnagyság, stb. tehát valószínűleg valamilyen közelítéses algoritmussal számolja ki a tömeget, amit lehet paraméterezni. szerintem kérdezd meg a gyártót, hogy van-e ötlete a gyorsításra.
a másik kérdésem még, hogy milyen munkafolyamat az, ahol a 8 másodperces mérés érdemben lassít, viszont ha letornázod mondjuk 6 másodpercre, akkor az már jó. ha tényleg komoly torlódást okoz 8 másodperc, de 2-4 másodpercnyi javulás már oké, akkor venni kell még egy mérleget.
-
bambano
titán
válasz
Dave Crank #12988 üzenetére
szerintem hagyd az egészet a fenébe.
először is: fogadd el, hogy aki a mérleget csinálta, jobban ért hozzá, mint te. vagyis annak az esélye, hogy jobbat csinálj, nagyon kicsi.
másodszor: ha le akarjátok cserélni, vegyetek hozzá piacon kész szoftvert, nagyságrendekkel olcsóbb lesz. ha magadra húzod ezt a feladatot, akkor először csak a soros port buherálását kell megtanulnod, utána a rendes mérést, majd az ekr szabályokat, a hivatalos fuvarlevél kiállítását, az útdíj igénylést, stb. akkora munkát húzol magadra, hogy a végén bele fogsz szakadni.a problémához: azért tart ennyi ideig a mérés, mert amikor a kamion lefékez a mérlegen, az elkezd lengeni. dolgoznak a lengéscsillapítók, előre-hátra billeg az egész, kell neki egy kis idő, míg megáll. azért tart annyi ideig a mérés, mert valószínűleg azt csinálja a program, hogy az első néhány mért érték össze-vissza érkezik, és addig vár a program, amíg egymás után több, azonos érték nem érkezik a mérlegből. tehát ahhoz, hogy gyorsabb mérést csinálj, valószínűleg nem a programot kell lecserélni, hanem a kamionokat, ami ugye lehetetlen.
annak van egy minimális esélye, de nem sok, hogy az usb-soros porti átalakítód hibázik. az nem nagy probléma, 2-3 ezer forintból lehet venni pcie soros portot pc-be, egy ilyen csere költségét megérheti rááldozni.
hogy pontosan mit csinál a programod, azt linuxon a strace programmal lehet rendesen megnézni. abból kiderül, hogy valójában mi történik és eldönthető, hogy mi a konkrét hiba.
-
bambano
titán
válasz
Stylewars_kp #12956 üzenetére
tévedésből.
sosem voltam elte-s. -
bambano
titán
térjünk vissza az előző hsz-em ontopic részére:
a setsockopt az threadsafe? -
bambano
titán
hagy kérdezzem már meg, nektek hármótoknak van rendes helyen kiállított rendes diplomátok, vagy csak kibiceltek?
akinek számalk, gdf, kandó és hasonló gittegyleti papírja van, az inkább tagadja le."Abba a hibába ne ess, hogy a szakma egy kis szeletéből extrapolálsz": tehát abba a hibába lehet esni, hogy abból, hogy most isp-knél dolgozom, extrapolálod, hogy mindig is azt csináltam, de abba ne essünk, hogy téves hiedelemből extrapolálok?
a "soha életében nem programozott" az sajnos nem igaz. múlt éjjel is arra kényszerültem. és most is azon agyalok, hogy a setsockopt az vajon threadsafe vagy sem.
-
-
bambano
titán
válasz
IMIIKE1998 #12927 üzenetére
"Annyit tudok, hogy ez nem az a szakma, amit az egyetemen tanulnak meg az emberek": rosszul tudod.
rendesen programot fejleszteni az egyetemen tanulnak meg az emberek.
kódot barkácsolni meg lehet tanulni egyetem nélkül is, csak nem érdemes.szerintem hanyagold.
-
bambano
titán
válasz
martonx #12907 üzenetére
a regexp tud olyat, hogy részstringekre, csoportokra bontja a szöveget.
tehát neked kell egy csoport, ami nem tartalmaz zárójelet, a zárójel, egy második csoport, ami nem tartalmaz zárójelet, egy zárójel, és a harmadik, ami a maradék.
kb. valahogy így\([^)]*\))\([^()]*\))\(.*$\)
és ebből kell neked a \2
-
bambano
titán
válasz
dabadab #12865 üzenetére
és akkor most az a vélemény a trollkodás, amelyik szerint egy programnál meg kell nézni a megállási problémát, vagy az a vélemény, amelyik kötözködés céljából elkövet egy hibás általánosítást, és azt akarja sugallni, hogy valójában nem is azt mondtam, hogy a konkrét programnál nézze meg a megállást, hanem azt mondtam, hogy általában oldja meg a megállási problémát?
kizártnak tartom, hogy turing bármit is bizonyított volna egy pda-n futó raktárnyilvántartó programmal kapcsolatban.
-
bambano
titán
válasz
dabadab #12863 üzenetére
akkor ezek szerint fel sem tűnt, hogy nem a szerencsétlennek válaszoltam, hanem (#12849) Ispy és (#12850) Ispy-re, ahol azt magyarázta, hogy szerinte a legjobb tanulási módszer az, ha kap egy nehéz feladatot, és megoldja?
kap egy pda-t, arra önképzéses módszerrel csinált egy raktárnyilvántartó programot és az úgy jó. ebből kiindulva akartam felhívni a figyelmét arra, hogy attól, hogy szerinte az jó, még nem az, és felsoroltam pár gondolatot, hogy mitől lehet, hogy nem jó.
hogy is mondta lenin: értelmezni, értelmezni, értelmezni!
továbbra is tartom magam ahhoz a véleményemhez, hogy a legjobb tanulási módszer a tudományegyetemi képzés.
-
bambano
titán
ezzel a módszerrel, amit ebben a két hsz-ben leírtál, az a gond, hogy csinálni fogsz egy megoldást, ami működik. a rendesen megírt program ettől kilométerekre van, például:
- a te megoldásod karbantartható?
- lehet tesztelni?
- megfelelő input kezelése van?
- biztos vagy benne, hogy minden inputra lefut és megáll?kódolni könnyű megtanulni, programozni nem.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
- adatbázis userrel sql szabványú dump a firebird 1 táblájából
- szeparált firebirdbe vagy postgresql-be csövön betölteni
- odbc kapcsolatot tűzfalon beengedni, forráscímre szűrni.eredetileg odbc kapcsolatot akartak, hát kapják meg. nem kell plusz webszerver, meg mindenféle elektromos csellentyűcske.
-
bambano
titán
válasz
sztanozs #12820 üzenetére
jézusom, emberek.
egy olyan problémára, amit egy darab crontab bejegyzéssel meg két iptables sorral meg lehet oldani, a web, a message queue, a python, a flask, a webservices, meg az összes többi elborult objektumorientált technológiai elcseszés az nem egyszerű, hanem rohadtul bonyolult, drága és felesleges. -
bambano
titán
válasz
Jim Tonic #12810 üzenetére
sokat segítene, ha tudnánk, hogy melyik adatbáziskezelő
meg hogy mekkorák a méretek.
illetve lehet, sql topicban több szerencséd lenne. [link]
addig azt tudom javasolni, hogy van sql szinten táblát replikáló megoldás. bent van a hálózat mélyén az adatbázis, meg a replikátor, kirakod dmz-be a replikát, és ahhoz adsz hozzáférést a tűzfalon szabályozva.postgresql-hez slony meg ilyesmi jut eszembe. mondjuk postgresql-nél lehet olyan, hogy egy adatbázisba bemountolsz a másikból egy táblát, és akkor azt ugyanúgy látja, mintha a sajátja lenne, és akkor triggerekkel megoldható a replikálás egyéb cucc nélkül is. hogy ez mennyire stabil, nem tudom.
relatíve kevés sornál akár a pg_dump is jó lehet...
-
bambano
titán
lehet, hogy nem fehér, de biztosan fekete.
"valaki végigseggelte a főiskolát/egyetemet, de a macskámat sem bíznám rá": ez simán előfordulhat, hogy nem teszi meg a szükséges erőfeszítéseket.
viszont az biztosan nem fordulhat elő, hogy maximális erőfeszítéssel tanul és 3 hónap alatt annyi tudást szedjen össze, hogy kezdő állásra jelentkezhessen. abszolút teljességgel kizárt. -
bambano
titán
válasz
Citroware #12766 üzenetére
amikor én egyetemre jártam, a progmat még osztott szak volt, mint azóta megint.
első három évben főiskolai végzettséget bizonyító oklevelet állított ki az egyetem, következő két évben egyetemi diplomát kaptunk. tehát két záróvizsga, két diplomamunka. erősen hasonlított a bsc/msc felosztásra, bár nem volt az.aki azt hiszi, hogy két hónap alatt informatikából megfelelő szintre képzi magát, az ezzel azt is állítja, hogy az egyetemi képzés nem ért többet két hónapnyi otthontanulásnál, vagyis az egyetemi képzés nullát ér.
ez nyilvánvaló marhaság, ez a mostani hr-es hype következménye is.
-
bambano
titán
válasz
Citroware #12764 üzenetére
pontosítsunk: egyetemi tanulmányok nélkül 2 hónap alatt nem sajátítod el még az sql-t sem, pláne az adatbáziskezelést. halmazelmélet, fonya nélkül ez nem megy.
persze nyilván beszámít a színvonal, van, akinek a trabant meg a lada granta autó, van, akinek vesék nélkül nem az.
-
bambano
titán
válasz
s1999xx #12622 üzenetére
október 23. utca 6/a, B lépcsőház, 6/12-es lakás.
Csajágaröcsöge, külterület, 237347 hrsz.
Debrecen, 15-ös posta, postafiók 25.ezek mind legális postacímek.
ráadásul ha kézzel rögzítették az utcaneveket, akkor lesz ott minden, Kosuth, Kossuth, Kosut, Kossút, út, utca, u. stb. meg olyan is, hogy moszkva tér, széll kálmán tér, majakovszij utca, stb. szécsényiék össze-vissza írták a nevüket attól függően, hogy melyikről van elnevezve a közterület...
(#12623) opr "hacsak nem talalsz egy olyan adatbazist, amiben minden varos minden utcaja szerepel": tudomásom szerint a postának van ilyenje, de most nem keresem elő.
-
bambano
titán
válasz
aviator #12404 üzenetére
a legegyszerűbb megoldás 1-2 gombra:
- ha van soros port a gépedben, akkor a soros portra köthető kapcsoló úgy, hogy a megfelelő kivezetést kapcsolva megszakítást generáljon a gép.egy fokkal bonyolultabb:
egy pic (arduino vagy más) kezel sok gombot és párhuzamos porton (ha van), kommunikál a géppel.a legtriviálisabb megoldás:
jelenleg is van olyan hardver, ami gombok lenyomását érzékeli: a billentyűzet. fogsz egy klavit, kibelezed, és azzal oldod meg. esetleg szerzel külső numerikus keypadot.Pethő Ádám könyvsorozatával érdemes elindulni, igaz, hogy 30 éves, de sok dolog még ma is úgy van.
-
bambano
titán
válasz
spanyoll #12330 üzenetére
hogy mivel van baja, azt nem kell guglizni, kiírta.
a hibaüzenetben szereplő fájl 80. sorával van baja.az elemző által nem várt helyen pontosvessző van.
ha ez a sor rendben van, akkor nézd meg az előtte levő 1-2 sort, be nem zárt idézőjelre, aposztrófra, zárójelre gyanakodva első körben.esetleg terminálban írd be, hogy php -l fájlnévahibaüzenetből
-
bambano
titán
mivel az infotörvényt nem helyezték hatályon kívül, és a beadott törvénytervezet is olyan, hogy nem fogja, ezért jelen állás szerint az infotörvény alapján is tehetsz bejelentést spam ellen. jelzem, pont spamügyben a gdpr elég sok lazítást tesz az infotörvény kárára, tehát most még jobban jársz ezzel.
-
bambano
titán
válasz
Chesterfield #12105 üzenetére
ha szabad beleszólnom: a webshopokban a részletes látogató log és elemzés azért fontos, mert a webshop tulajdonosát érdekelni szokta, hogy milyen előzmények után hagyják ott a webshopot, vagyis mi történik, aminek következményeképp a vevő félbeszakítja a vásárlást. ebből le szokták vonni azt a következtetést, hogy hol kell fejleszteni a szoftveren, hogy az a vevő, aki betévedt a boltba, egészen a kasszáig elmenjen.
-
bambano
titán
válasz
BTminishop #12090 üzenetére
tehát akkor visszatérünk az unalmas n+583 álláskeresős kérdésekhez...
-
bambano
titán
válasz
Dißnäëß #12036 üzenetére
nem értem, honnan jön ez a postgre-zés, de elég undorítóan hangzik.
a postgresql eredetileg postgres volt, amíg nem sql volt a lekérdező nyelve. ezért, ha rövidíteni akarod, akkor postgres.másrészt (kezdjük a flame-t
) én egyszer megnéztem rendesen a mysql-t, nyilván nem mostanában, kiderült, hogy buta, mint a föld, de legalább lassú. azóta se érdekelt. pedig a mysql-ben voltak olyan érdekes ötletek, hogy tudott raid0-t is, amit azóta kivettek belőle. nem tudom, a gpl-es mysql azóta tud-e már tranzakciót kezelni, mert régen nem tudott. ami vicc egy adatbáziskezelőnek hívott valamitől.
-
bambano
titán
válasz
smallmer #12027 üzenetére
zenék automatikus kategorizálását is belerakhatod, mp3-ból az mp3 tagek kiolvasásával elég sok mindent meg lehet tudni a számról.
illetve ha nagyon ráérsz megcsinálhatod azt is, hogy Fourier analízissel kiválogatod a zenéből a dobot, megméred a "sebességét", hogy mennyi a bpm, és ez alapján kategorizálod a zenét. automatikus lejátszási lista összeállításnál nem rossz, ha ugyanolyan bpm-es zenék vannak egy csoportban. -
bambano
titán
a korszerű adatvédelemmel most ne foglalkozzunk, ha a gdpr megfelelés a kérdés
a gdpr konkrétan szinte semmit sem tilt. a gdpr egy iránymutató, ami megpróbál végigvezetni a rendszered minden aspektusán, és hozzásegít, hogy felismerd, mik a kockázatos elemek. ezek után eldöntheted, hogy azzal a kockázattal mit csinálsz:
- elfogadható a mértéke, ezért semmit
- magas a mértéke, ezért lépéseket teszel a csökkentésére
- túl sokba kerülne javítani, ezért felvállalod.tehát az a megoldás, hogy precízen kielemzed a rendszert, és utána azt mondod, hogy rövid távon a felfedezett kockázat nem javítható értékarányos módon, ezért felvállalod, megfelel a gdpr-nak. persze egy fokkal jobb azt mondani, hogy csak rövid távon vállalod fel, és indítasz egy projektet a kockázatok megoldására, ami x ideig tart.
egyébként szerintem pont emiatt magasak a büntetési tételek a gdpr-ban, hogy arra ösztökéljen, hogy minél kevesebb esetben vállald fel a kockázatot.
ettől függetlenül azért vannak eszközök a gdpr-ban, hogy egy auditáláskor is elfogadhatóbb legyen a helyzet:
- az egyik az, hogy az adatkezelő írásos utasítást ad az adatfeldolgozónak, hogy hogyan végezze az adatkezelést. ebben előírhatod például az smtps használatát
- a másik, hogyha nem ez a jogviszony derül ki, akkor lehet kötelező vállalati magatartási szabályokat írni. ugyan ezt eredetileg arra találták ki, hogy ha egy cégnél a leányvállalat/tagvállalat nem gdpr-os környezetben van, akkor is rá lehessen kényszeríteni az adatvédelemre, de szerintem nálatok is lehetne a módszert használni. -
bambano
titán
szóval ha tényleg úgy van, ahogy írtad, tehát a vevő a másik céggel van kapcsolatban, ti meg, mint egy nagyker, fogadjátok a kisker rendelését, akkor a másik cég az adatkezelő, ti adatfeldolgozók vagytok, akkor nem nektek kell eldönteni, hogy mi legyen. a vízválasztó az, hogy ki határozza meg az adatkezelés lépéseit.
ez kiváló példa arra, hogy egy olyan valakinek meg kellene nézni rendesen a működéseteket, aki alapvetően informatikus, de a gdpr-hoz is ért.
-
bambano
titán
"Ugyanis nagyon sokat figyeltek/költöttek az elmúlt időszakban is ilyenekre, a mi szerveroldalunkon ez meg is van csinálva, bármilyen igénylésre tudunk törléssel reagálni, és amúgy is törlődik a törvényben írt időszak után a személyes adat.": az utolsó fillérig kidobott pénz volt az egész.
most vagy tudsz törléssel reagálni, vagy törvényben írt időszak után törlődik. ha mind a két feltételnek egyszerre megfelelsz, akkor legalább egy törvényt megsértettél.
-
bambano
titán
a gdpr semmilyen követelményt nem támaszt a vállalati folyamatok alapjaival szemben, követelmény a bizonyíthatósággal szemben van.
tehát a programod csak akkor rossz, ha a gdpr-ra való hivatkozással akarod mozgásba lendíteni a főnökeidet, egyébként semmi baja, rendesen kell dokumentálni.
-
bambano
titán
megnyugtató, hiteles választ úgy lehet adni gdpr-ral kapcsolatban, ha valaki helyszínen alapos interjúzás után átlátja a helyzetet.
az még beleférhetne, hogy itt ingyen kapsz egy-két választ, csak te ezzel nem leszel kisegítve, mert információ hiányában a válasz vagy jó, vagy nem, téged meg bíróság fenyeget.
rendes válaszhoz az kell, hogy valaki elutazik hozzád, rádáldoz az idejéből mondjuk két munkanapot, és mond valamit, ami már megalapozott.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Android játékok topikja
- Milyen videókártyát?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Spórolós topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest