-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
bambano #12854 üzenetére
- a te megoldásod karbantartható?
Igen.
- lehet tesztelni?
Igen.
- megfelelő input kezelése van?
Igen.
- biztos vagy benne, hogy minden inputra lefut és megáll?
Mivel ez egy OS alatt futó program így nem lehetek biztos semmiben, nem látok tovább annál, amit a rendszer megenged (mondjuk nem is akarok).
Programozni nem otthon fogsz, meg az iskolában, hanem sok év ebben a szakmában eltöltött év alatt, ez a módszer arra jó, hogy elinduljál és ne menjen el a kedved tőle 2 óra után.
Aki azt hiszi, hogy otthon hobbiból is lehet olyan jól megtanulni kódolni, mint egy munkahelyen az végtelenül naív, szvsz.
kódolni könnyű megtanulni, programozni nem.
Lehet én vagyok a peches, de a 20 év alatt látott mások által írt kódok ezt nem támasztják alá.
Egyébként lehet dobálózni nagy akadémikus elméletekkel, ilyenkor szoktak létrejönni a 100 oldalas dokumentációk, soha be nem fejezett projektek és túlbonyolított kódok.
Ráadásul nincs olyan, hogy "A programozó", különböző emberek vannak különböző tudással és képességekkel, mindenkinek megvannak a maga korlátai és ha szerencséje van, akkor a munkáltatója is tisztában van ezzel.
Itt most arról beszélgetünk, hogy otthon ül valaki, aki jó eséllyel már látott közelről számítógépet és kicsit szeretne jobban megismerkedni ezzel a világgal anélkül, hogy egyetemet kéne végeznie. Szerintem lehetséges, az hogy hová jut, csak idő és elszántság kérdése.
És nem azt javasoltam, hogy nehéz feladatot kapjon, hanem azt, hogy találjon egy a maga szintjéhez mért célt, amin keresztül már meg fogja tudni határozni azt is egyáltalán milyen fejlesztőeszközt és nyelvet válasszon magának, ahelyett, hogy rögtön C-t kezd tanulni szerencsétlen.
Amikor én kaptam a PDA-s feladatot már 9 éve dolgoztam a cégnél és több, mint egy tucat bevezetésen voltam túl, amit én csináltam, nem akkor láttam először programozást közelről.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Háztartási gépek
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Házimozi belépő szinten
- EA Sports WRC '23
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Minecraft
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged