Hirdetés
- OLED TV topic
- Mini-ITX
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini PC
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
Letöltöttem a telefonra egy C++ os oktató alkalmazást, ami elég jónak tünik, mert szépen végigvezet a dolgokon eöbb leirja, hogy mi az majd példát ir rá majd ki kell egésziteni a kódot, hogy megértetted e azt és helyes válaszok után enged tovább.
Na én ezzel a progival a 3dik szinten a poitereknél járok.
Viszont van pár kérdésem még ezek után is.
Mert az rendben van, hogy a szintaktikáját a különbözö elemeknek megismertem,de
arrol, fogalmam sincs , hogy egy programnál, hol mikor , miért és melyiket kéne használnom.Mert nagyon nem értem, hogy hogyan lesz ezekből az, hogy mondjuk egy fegyver 50%ot fog sebezni pl.
Magyarul igy hiába viszem végig az egész anyagot, ha a végére csak a nyers adatokat tudom, de hogy egy programhoz mi kell arról fogalmam sem lesz.
[link]
ezt az appot nézem.
Esetleg valaki tud más ilyen alkalmazást ami nem ilyen szárazon,de mégis nagyon alap szinten magyaráz, hogy önálloan neki lehessen vele indulni egy programnak?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- MSI MEG Infinite X 10th Intel Core i9 10900k/RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó
- Intel Core i9 10900K/GeForce RTX 2080 Super/32GB DDR4 RAM/1TB SSD konfig eladó normális áron
- DeepCool Watercooling CPU LT720 Fehér (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- ZBook Fury 16 G10 16" FHD+ IPS i7-13850HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- ASUS ROG Strix G15
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3260, 100% Akkumulátor
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest