-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Chrystall
senior tag
válasz
elodman
üzenetére
Ezt a certified developert megtaláltam én is, de ez csak egy sima developer membership cucc, én is be tudok ide regisztrálni, meg bárki, az úriember viszont úgy tünteti fel magát az irományában, mintha az apple hivatalos programozói alkalmazottja lenne. De mikor ma felhívtam az Apple-t, ott azt mondták a mérnöki osztályon vannak náluk programozók, de titoktartás kötelezi őket, tehát elvileg nem nyilatkozhatnak arról mi a státuszuk, egyébként ilyen titulus nem létezik cégen kívüli részére. Szóval gyanítom a szóban forgó személy a Developer Membership-et akaja beállítani úgy, mint Hivatalos Apple Programozói munkakör.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Tőzsde és gazdaság
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fogyjunk le!
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- AKCIÓ! Acer Aspire 3 15 A315 FHD notebook - R3 7320U 8GB DDR5 512GB SSD AMD Radeon IGP W11
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy Z Flip6 12/512GB - ÚJSZERŰ, Kártyafüggetlen, Kék - 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest