Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- OLED TV topic
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kell(ene) a hűtés a MacBook Neónak
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
doboka98
tag
Heló! A segítségeteket kérném. Az a helyzet, hogy szeretnék egy weboldalt készíteni, de akadhatnak nehézségeim. Tehát a lényeg, hogy olyan weboldal készülne, ahol lennének beszúrva videók, lenne szavazásrendszer, stb. Van programozói tudásom (PAWN és C#), de lényegében azt sem tudom, hogy majd html-ben vagy php-ban kell dolgoznom. Letöltöttem a Dreamweaver programot, már elkezdtem próbából egy sablont formázgatni és nem annyira nehéz (oldal átirányítások, stb.). A nagy kérdés, hogy milyen "könyvet" vagy hasonlót ajánlanátok tanulásra? Mert lényegében gőzöm sincs, hogyan kéne egy szavazás rendszert elkészíteni. Egy ilyet találtam, de rögtön megijedtem, nem értettem majdnem semmit belőle
.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Xiaomi Sound Party Bluetooth hangfal 50W bontatlan
- Xiaomi 17 Ultra 16/512GB bontatlan
- BŐVÍTHETŐ!! ASUS Vivobook X515 i3 1115G46/8 GB DDR4/120 GB SSD/15" FHD
- ADATA 32GB DDR5 4800MHz CL40 - Új, 1 év gar - Eladó!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- ASUS Strix GeForce GTX 1080 8GB GDDR5X 256bit (ROG STRIX-GTX1080-A8G-GAMING) Videokártya
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Asus Sabertooth Z97 Mark 1 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.