Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
martonx
üzenetére
Hát nem a szintaktika hibája, de el tudom képzelni, milyen szintű az az oktatás. Egyetemen (SZIE) is láttam már olyat, biomérnök lányismerősnél, hogy se füle se farka módon letolják nekik a VB szintaxist, és akkor gyakorlati ZH meg vizsga. Nem volt egyszerű átrugdosni.
Ja hogy az imperatív programozás elméletét is tanítani kéne? Az a "tanárnak" is magas, amint a már
beidomítottbetanult példákon túl kéne lépni...morolaszlo: Mit szeretnél, mit csináljunk ezzel a(z egyébként klasszikus OKTV-s) feladattal? Meg mikorra? Ha megoldjuk helyetted, a tanár ugyanúgy vidáman megbuktat félévkor, amint feltette kárörvendő első keresztkérdését.
Mondjuk a félév vége arrébb van még, meg úgyis téli szünet várható, szerintem kezdd el ezt és legalább a következő két előadás anyagát olvasgatni. Ne csinálj nagy ügyet a C nyelvből, mert inkább az alapelvek fontosak.
Amit a konkrét feladatban látnod kellene az annyi, hogy egy állapotgépre van szükséged. Ahogy egyesével haladsz végig a mérési értékeken, az értékétől függően vagy lépteted, vagy kezded elölről. Ezt most szívesen lerajzolnám, de nincs hozzá cucc a gépemen, majd holnap...
(PROTIP: Ha fájlban vannak a számok, nem kell az egészet behúzni a memóriába, elég soronként/egyesével.)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ASUS RTX 5060Ti DUAL OC 8GB GDDR7 DLSS4 új, 3év garis eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő