Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
martonx
üzenetére
"Hol itt egy moderátor, aki bele tud írni az összefoglalóba?"
Itt:
http://logout.hu/tema/moderatort_keresek_a_forumhoz/friss.html"Az összefoglalót olvassa egyáltalán valaki?
"
Igen, főleg olyan, aki még nem járt a topicban, nem olvasta az összefoglalót (tehát új neki, én is elolvastam nemrég, hogy mik szerepelnek benne, mert láttam, hogy valaki update-elte, és bizony találtam butaságokat, csak nem volt még időm javíttatni
), kezdő, stb. Van értelme abszolúte.
Viszont most, hogy beszélünk róla, felfedeztem egy hibát, amit gondolom majd a Logout megújításával javítanak, hogy Logouton nincs ilyen kis lenyíló az összefoglalóhoz, mint Prohardveren: [link] (ld. "Összefoglaló kinyitása"), Logouton csak ilyen: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gyúrósok ide!
- Formula-1 humoros
- Az AI gáz: megfullad a Föld a fosszilis fogyasztástól
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Házimozi belépő szinten
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Ultra i7-155U/16GBRAM/512SSD/14" FULLHD IPS kijelző/magyar
- Lenovo Thinkpad L14 Gen2, 14" FHD IPS, Ryzen 5600U 6 mag, CPU, 16GB DDR4, 512GB-1TB SSD, W11, Számla
- Intel LGA 1700-as Lapok
- GIGABYTE AORUS Radeon RX 9070 XT ELITE 16GB / ~20 hó garancia
- HP ZBook Firefly 14 G8 - i7-1165G7 INvidia Quadro T500 16GB I 512SSD I windows 11
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Mi Watch S1 Pro okosóra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"
), kezdő, stb. Van értelme abszolúte.