Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
"Ezt kifejtenéd?"
Azt, hogy melyik platformra fejlesszünk, szerintem nem az IDE milyensége határozza meg. Fentebb írt szempontok valós tapasztalatokon alapuló példák voltak, húztunk már ki project elején platformot megvalósíthatósági és üzleti megfontolások okán, de IDE miatt még nem. A fejlesztőkörnyezet (és a nyelv), mint szempont max akkor kerülhetne szóba, ha valami "proof of concept" jellegű dologgal kellene előállni, és az "idő=pénz" örökérvényű összefüggés következtében számítana
Mint írtam már többször is, Eclipse-t én sem szeretem túlságosan, de néhány évvel ezelőttihez képest már kifejezetten mesés. (Symbianos Carbide.c++-hoz képest meg főleg, szerencsére azt csak futólag kellett használnom
)
Fejlesztőkörnyezet legózás WP7-nél is jelen van. Ugye Silverlight Toolkit for Windows Phone-t fel kell raknod, ha "natív" WP7-esnek kinéző alkalmazást akarsz fejleszteni (pl TiltEffect miatt), a WP7 Isolated Storage Explorer is jól jött már, ráadásul ez utóbbihoz még a kódot is módosítani kell (igaz, csak pár sort kell hozzáadni).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Gitáros topic
- Tőzsde és gazdaság
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Telekom mobilszolgáltatások
- BMW topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Invincible VS: jövő hónapban jön a nyílt béta
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Einhell akkumulátoros fűnyíró eladó!
- Bomba ár! Panasonic CF-20-2 Tab+Laptop: i5-7G I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E15 G2 - i7-11G I 8-16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 1TB SSD RTX 5070 Ti 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest