Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
asysoft
aktív tag
"Ezt kifejtenéd?"
Azt, hogy melyik platformra fejlesszünk, szerintem nem az IDE milyensége határozza meg. Fentebb írt szempontok valós tapasztalatokon alapuló példák voltak, húztunk már ki project elején platformot megvalósíthatósági és üzleti megfontolások okán, de IDE miatt még nem. A fejlesztőkörnyezet (és a nyelv), mint szempont max akkor kerülhetne szóba, ha valami "proof of concept" jellegű dologgal kellene előállni, és az "idő=pénz" örökérvényű összefüggés következtében számítana
Mint írtam már többször is, Eclipse-t én sem szeretem túlságosan, de néhány évvel ezelőttihez képest már kifejezetten mesés. (Symbianos Carbide.c++-hoz képest meg főleg, szerencsére azt csak futólag kellett használnom
)
Fejlesztőkörnyezet legózás WP7-nél is jelen van. Ugye Silverlight Toolkit for Windows Phone-t fel kell raknod, ha "natív" WP7-esnek kinéző alkalmazást akarsz fejleszteni (pl TiltEffect miatt), a WP7 Isolated Storage Explorer is jól jött már, ráadásul ez utóbbihoz még a kódot is módosítani kell (igaz, csak pár sort kell hozzáadni).
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gran Turismo
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- 16GB DDR4 PC MEMORIA MODUL(4X4GB, 2X8GB) RAM / SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL
- Szép Kis játékos HP,Core i7 10510u(8X4,9Ghz)MX 2/4GB DDR5 VGA,FullHD IPS,16-32GB RAM/256-512SSD
- Megkímélt ThinkPad Ryzen 5 Pro(12x4,0Ghz)16-32RAM/256-512SSD,100% akku,vil.bilI.
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Samsung Galaxy A37 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Eladó új állapotban levő Redmi Note 11 Pro 6/128GB kék / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest