Hirdetés
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Mi a különbség a szerver és a PC között?
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- ARM-os meglepetéskiadást kap az év első felében a Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Objektívek topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas60
csendes tag
Egy valamit nem szabad elfelejteni.
Most a megrendelőnél van az a pénz amiből holnap a zsömlémet megvehetem.
Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.
Aki alkalmazásban áll annak nyűg a megrendelő, mert mindig csak a gond van vele.
Semmi sértőt nem akartam írni, ha mégis sikerült akkor elnézést.Azt hogy mi van a nagy cégeknél nem tudom, én mindig kicsi voltam, de ha nagyobb céggel hozott össze jobb sorsom, akkor mindig van valami ami miatt nem jutunk zöld ágra egymással.
Példa a közelmúltból:
Tudatlan és pongyolán megfogalmaztam mint is szeretnék, egy nagyobb cégnél. Négy fő hallgatja mit is szeretnék. Megértették, a kérdéseikből ez kiderült. Eltelt négy hét, de még nem kaptam árajánlatot a munkára. Rákérdezek mi a helyzet, hol akadt el a dolog. Javasolnak még egy megbeszélést. Megint négyen vannak velem, szembe. Ismét a modern kor összes vívmányával felszerelve, notebook, table pc. Ezzel a négy emberrel én még nem találkoztam és ők sem velem. Kezdődik elölről minden. Azóta eltelt két hét de még árajánlatom máig sincs.
Hát nagyon akarni kell, hogy velük dolgoztasson az ember.
Rosszmájú akarnék lenni azt mondanám többen itt dolgoznak a fórumozók közül. :-) De nekem ez az eszembe sem jutott.:-)
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IdeaPad Slim 3 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook X360 830 G10 2in1 360 fokban kihajtható tablet mód is! i5 1335U 16Gb 512GB
- ASUS VivoBook 16X Gamer Tervező Laptop 16" -30% Bivaly i7-12650H 10Mag 16/1TB RTX 4050 6GB FHD+
- Asztali PC eladó
- Új Dell G15 Gamer FHD IPS 165Hz i7-13650HX 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4050 6GB 140W Win11 Garancia
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Tuf A15 Ryzen 5 7535HS 16gb ddr5 512ssd RTX 3050 FHD 144Hz Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt próbáltam megértetni a kollégáimmal, hogy nem azért van fizetés mert eljött a 8-a, hanem azért mert letettünk az asztalra valamit amiért pénzt kaptunk.