Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a C# és a Visual Basic nyelv között (elsősorban a VB.net gondolok, de az elődök is jöhetnek), olvastam utána, a VB-t egy python félének tartom. Viszont az álláshirdetéseknél észrevettem, hogy a VB is feltűnt már, mint például Java vagy VB nyelv ismerete, hm, elgondolkodtam rajta, hiszen a VB az kliens asztali gépekre programok gyors írására tervezték, igaz? Mitől van piaci értéke a cégeknél? És nem inkább a C# WPF rétege, ami ugyanerről szól,hogy windows-ra programokat írnak.
Másik kérdésem. Szeretnék majd a jövőben, nem most, év végén, egy okostelót venni, én a Nokia N8-t vettem szemügyre, ha kapok állást...(a fényképező tudása nekem jó, zsebben kiváló!) Symbian van rajta vagyis az várható kérdésem az lenne, hogy erre programot készíteni akkor csak Symbian nyelven lehetne? Illetve a Samsung Wave esetén is csak azzal a programmal? Nincs egy olyan közös programnyelv amelynek a forráskódját átkonvertálja e kettőre? Egy zenei keverő progit szívesen készítenék mobilra, főleg ha a multitouchot támogatja stb. Habár ehhez még rengeteget kell majd tanulnom
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- BMW gyári alufelni, téli gumival
- Eladó LG OLED G4 55" 3 ÉV GARANCIA
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Wi Fi + Cellular, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok
- AKCIÓ!!! Új Sonos Ace - letisztult, vezetéknélküli fejhallgató Dolby Atmos hangzással, 30 óra aksi
- ÚJ iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium (1 év Apple Care+)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő