Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lakers
tag
Sziasztok!
Mi a különbség a C# és a Visual Basic nyelv között (elsősorban a VB.net gondolok, de az elődök is jöhetnek), olvastam utána, a VB-t egy python félének tartom. Viszont az álláshirdetéseknél észrevettem, hogy a VB is feltűnt már, mint például Java vagy VB nyelv ismerete, hm, elgondolkodtam rajta, hiszen a VB az kliens asztali gépekre programok gyors írására tervezték, igaz? Mitől van piaci értéke a cégeknél? És nem inkább a C# WPF rétege, ami ugyanerről szól,hogy windows-ra programokat írnak.
Másik kérdésem. Szeretnék majd a jövőben, nem most, év végén, egy okostelót venni, én a Nokia N8-t vettem szemügyre, ha kapok állást...(a fényképező tudása nekem jó, zsebben kiváló!) Symbian van rajta vagyis az várható kérdésem az lenne, hogy erre programot készíteni akkor csak Symbian nyelven lehetne? Illetve a Samsung Wave esetén is csak azzal a programmal? Nincs egy olyan közös programnyelv amelynek a forráskódját átkonvertálja e kettőre? Egy zenei keverő progit szívesen készítenék mobilra, főleg ha a multitouchot támogatja stb. Habár ehhez még rengeteget kell majd tanulnom

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Eredeti játékok OFF topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- PS5 Pro (2TB) szinte új, garanciás + FC26 kód
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- (BANKMENTES, RÉSZLETFIZETÉSSEL) ASUS/DELL/ LENOVO - CSÚCSKATEGÓRIÁS LAPTOPOK AZONNALI KÉSZLETRŐL!
- ÚJ Corsair HS80 RGB USB Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- Wanbo Vali 1 Pro projektor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Acer Nitro 5 - 15,6"FHD IPS 144 Hz - i5 10300H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest