Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Babetta-X
senior tag
Köszönöm a gyors és szerteágazó tanácsadást!
Nekem még ráér, ha pár év múlva tanulom meg az sem gond, mert az autószerelő OKJ vizsgát jövőre megkapom remélem, és utána a BKV-hoz el tudok menni 6-14-es munkaidőben dolgozni, amellett pedig tudok tanulni és továbblépni az olajfoltos minimálbéres életből.
Semmitsemtudó rendszergazda nem szívesen lennék, ha valamit megtanulok, azt szeretném úgy tenni, hogy használni is tudjam. A középiskolai informatika tanárom rengeteg papírral rendelkezett mégis csapnivalóan rosszul értett a dolgokhoz, többször is belejavítottam az óráiba, ezért is kaptam végül csak 4-est informatika érettségin

Hogyha PDA és telefon szakterületen szeretnék elhelyezkedni arra van esély itt MO-n? A symbianos Nokiákat nagyon csípem meg az ilyesmi dolgokat.
Ami még szimpatikus az a Java és a C++ úgy látom ezekre sokszor keresnek embert.
Könyvekre és oktatóanyagra is szívesen beruháznék. Én úgy érzem van egy szint ameddig itthon el tudok jutni, de van egy lépcső, amitől már segítség kell.
Célom, hogy majd egyszer olyan tudással rendelkezzek amivel elhelyezkedhetem az életben. Ennek függvényében milyen vonalon lenne érdemes elindulnom?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sapphire PULSE RX 580 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciáva
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 8/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Elite x360 1040 G10 2-in-1 14" QHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- UTOLSÓ! Apple Mac Studio M2 Max 12/30 mag, 32GB RAM, 512GB SSD - 27% ÁFA
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest