Hirdetés
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hamarosan mobilokra is befut a Where Winds Meet
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Silver használt, karcmentes, 100% akku, garanciás 2028.11.21-ig MM
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.