- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
- Már fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- A kisebb független stúdiók álma lehet a DLSS 5
- Nyitott TWS headset ASUS ROG recept szerint
- Szellőzésre kihegyezett, "lopakodó" Corsair ház jött a megfizethető szegmensbe
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Modding és elektronikai kérdések
- Milyen videókártyát?
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Felhasználóbarát módosítást kaphat az EU-ban a Nintendo Switch 2
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
ALI_G
veterán
válasz
DarkByte
üzenetére
neked szántam a reply-t
az adatbázisos témák nem szárazak, a több dimenziós adatmodellek nagyon érdekesek, annyire még senm nehéz megemészteni őket, és nem utolsó sorban nagyon aktuálisak! nagyon-nagyon
akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Hobby rádiós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Modding és elektronikai kérdések
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Cambridge Audio Arctic ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Audio Note AN-C vörös ic sztereó kábel 1 m hosszban
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Gen9, i7-1165G7, 16GB, 512GB, FHD+/IPS, garancia, számla!
- Asus F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 5540 15.6" FHD IPS i7-9750H Quadro T1000 16GB 512GB magyar vbill új akku gar
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Kolink Observatory HF 750W
- Samsung Galaxy Watch 4 LTE 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

akik komoly adatbázisokat használnak, csak ebben tárolják az adatot, mivel lényegében a méret már nem lényeg, az elsődleges szempont ahogy az inteligens adattárházak téma is takarná, hogy könnyű legyen rajta lekéréseket csinálni (bár ez lehet csak nekem triviális, de én tanultam róla). Ebbe a kettőbe főként ORACLE kellene aminek akkora a referencia könyve, hogy szerintem ki se merték adni! nem vicc, pár 10.000 oldal környéki.