Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gaming notebook topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
válasz
Miracle
üzenetére
Előszöris köszi, hogy leírtad a véleményed.

Garbage collector meglepően hatékonyan végzi a dolgát, nyilván egy jó programozó manuálisan hatékonyabban meg tudja oldani, csak sok felesleges meló és komoly odafigyelés kell hozzá, sokkal nagyobb a hibalehetőség. Szóval a GB jóó.
Paraméterátadás szerintem pont megfelelően van megoldva, eléggé kézzel foghatónak, egyszerűnek, beszédesnek tartom. Az a 4 igazából csak 2, mégha máshogy is hívod.
Ha .net-ből indulunk ki, a c++ semmivel sem gyorsabb.
most igy hirtelen nem tudom, mire gondolsz. ha a JIT compilerekre
Arra gondoltam, hogy a végén ugyanaz a kód fog lefutni, attól függetlenül, hogy c#-ban írtad eredetileg, vagy c++-ban. Persze ez a.net (CLS, CLR) sajátossága. Mindegy, ezt így kár kiragadni, a contextusban volt értelme.
Az utolsó előtti bekezdéseddel értek egyet legkevésbé, én nem gondolom, hogy a c#-ban ennyire alárendelték a minőséget és a teljesítményt az elsajátíthatóságnak és a ''fejleszthetőség sebességének'', és a c++-t sem tartom ebben etalonnak, de valódi érvekhez egyelőre kevés vagyok, a prog.tanárommal biztosan jól eldiskurálnátok erről
, ő c/c++/c# guru és mégis a c#-ot forszírozza, pedig a többszálú illetve párhuzamos programozás a szakterülete, erősen a hatékonyságra és teljesítményre kihegyezve. /Na meg a 4gl nyelvek./
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Sweet.tv - internetes TV
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Milyen autót vegyek?
- Óra topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Házimozi belépő szinten
- Videós, mozgóképes topik
- BestBuy topik
- Ford topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2026.11.13-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.01
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

,